Mam nadzieję że nikt mnie nie zgromi za reanimowanie starego tematu

Chciałem się jednak "pochwalić" swoim "dziełem". Udało mi się ostatnio kupić singiel TSA w dość parszywym stanie, jednakże do zakupu przekonała mnie cena - całe 2 złote

Płytka jest w bardzo dobrym stanie, jednak okładka - w dość opłakanym...
Jednakże, jako że na codzień "robię" w poligrafii, postanowiłem skorzystać z umiejętności i możliwości i "odświeżyć" okładeczkę:
Całość wykonałem w formie okładki rozkładanej, oryginał mieści się w nowej okładce na wzrór rozkładanych płyt, w środek wrzuciłem dwie fotki zespołu aby nadać całości estetyczny wygląd:
Może dla kogoś kto uznaje tylko wydania oryginalne w stanie mint cała ta operacja może wydawać się profanacją, ja jednakże nie mam z tym problemu, co więcej - w pewien sposób jest to unikalne "wydanie", istnieje tylko jeden egzemplarz na świecie

Całość bardzo fajnie się prezentuje. Jeśli chodzi o sprawy techniczne: projekt został wykonany na papierze kreda matowa 350 g, zawijki podklejone są taśmą dwustronną. W sumie jak ktoś się uprze, to jest to rzecz do wykonania domową metodą, jedynie zrobienie big grzbietowych może być w domowych warunkach nieco utrudnione (ja użyłem firmowej pro bigówki). Sorry za fatalną jakość zdjęć ale nigdy jakoś nie zainwestowałem w porządny sprzęt foto...