Słuchaj Wojtek według opisu aukcji płyta jest bardzo stara.
''Być może niektórym z zainteresowanych trudno jest uwierzyć, że płyta która ma prawie pięćdziesiąt lat zachowana jest w takim stanie.''
To jest dla mnie wypych bo płyta jest wiele młodsza. Wk....ją mnie tacy biznesmeni od siedmiu boleści co to chcą się dorobić na głupich, naiwnych i szybko.
Może się mylę ale to nie jest w porządku co ten gość robi. To normalna psychologia. Dam cenę KUP TERAZ 1000zł i ludzie pomyślą że jak kupią to za 800 to zrobią niezły interes.
Pamiętasz jak kiedyś sprawdzaliśmy datę wydania płyty którą kupiłem i coś mnie gryzło. To była ELLA FITZGERALD AND LOUIS ARMSTRONG PORGY AND BESS. Na labelu było 1958 ale płyta i okładka NM. Dopiero później zobaczyłem w opisie płyty datę 1975. Gdzieś tam umieszczoną małą datę. Na końcu przy Waszej pomocy udało się ustalić że płytę wydano po roku 80. Mała różnica między 1958 a 1980
Chodzi mi o to że taki ''biznesmen'' z Allegro jesli sprzedaje płyty za grubą kasę, powinien się trochę przyłożyć. Jeśli się nie przykłada to widocznie tak mu pasuje.
Bodajże na zdjęciu jedenastym od góry widać datę 1975 co znaczy że płyta jest już młodsza conajmniej 12 lat. Ja myślę że jest młodsza kilkadziesiąt lat i ten burak o tym wie.