Zaczynam się irytować. To by znaczyło, że LARwa nie koloruje? A przecież doskonale wiesz, że to robi.

No ja Ciebie proszę..

Maciek na prawdę mnie wkurwiłeś tym uśmieszkiem. Idę na papierosa. Twoja Q wina. Twoja bardzo wielka wina!

Zaczynam się irytować. To by znaczyło, że LARwa nie koloruje? A przecież doskonale wiesz, że to robi.
Nie powielam opinii jako swojej tylko przytaczam.
Alez ty sie mnie uczepił, czy gdziekolwiek napisałem nieprawde? No bo musisz miec podstawy ze twierdzisz ze jestem niekompetentny czy cos w tym stylu. To ze bylo cos kiedys to chyba slaby argumentdarkman pisze: ↑29 mar 2018, 14:32Zapodaj ghost riderowi by nie omieszkał uwzględnić tego faktu w Twojej książkowej biografii. Przyda się od razu autorowi scenariusza adaptowanego.W firmie to nie u Ciebie i jest wątpliwe czy jesteś tam testerem czegokolwiek. Nadal nie wiemy co to za firma? samo słowo firma nie rzuca nas, a przynajmniej mnie na kolana. W ogóle trudno mnie rzucić."To widać, słychać i czuć".Ano świat działa na identycznej zasadzie z racji swojej budowy.To akurat pewnik. Żadne może.Czyli Ty jesteś odpowiednikiem też mechanika i zarazem eksperta?No toś Pan pojechał!
Q trzymajcie mnie.|~~Samo chciejstwo jak widać nie wystarcza. Czyli dupa kwas, a nie doświadczenie. jedyne Twoje doświadczenie, to nieudane podłączenie trafa. Brawa dla tego Pana! Mówić Ci 'miszczu'?
Gości Drogi, co tu chcesz udowodnić? Że jesteś niekompetentny, to już wiadomo. Daremny zatem trud.Kokietka z Waści![]()
Można też zrobić coś za pośrednictwem własnego ucha. Wówczas sens wyrażanej opinii wydaje się być bardziej obiektywny.W mojej opinii z autopsji, nie koloruje przy współpracy z kilkoma pphono w tym z Nudą, której sekcja MC jest w zasadzie zamknięta, to może wiele wyjaśniać na temat i samej opinii. Prawdę mówiąc określenie brzmienia jako koloryzowane w tym wypadku nigdy nie przyszło mi do głowy. Rzecz jasna każdy gra jak lubi. Osobiście gram tak i siak. Choć muszę przyznać, że Nuda MC saute wypada blado. Wolę wtedy jeśli bez Step-up`a, dobrą wkładkę MM.
Gorzej gdy powielamy czyjeś opinie bez wzmiankowanego wyżej grania.
A nie przyszło Ci do głowy by skorzystać z prawa milczenia? W tym przypadku to czysty zysk.wydra pisze: ↑29 mar 2018, 15:07Alez ty sie mnie uczepił, czy gdziekolwiek napisałem nieprawde?darkman pisze: ↑29 mar 2018, 14:32Zapodaj ghost riderowi by nie omieszkał uwzględnić tego faktu w Twojej książkowej biografii. Przyda się od razu autorowi scenariusza adaptowanego.W firmie to nie u Ciebie i jest wątpliwe czy jesteś tam testerem czegokolwiek. Nadal nie wiemy co to za firma? samo słowo firma nie rzuca nas, a przynajmniej mnie na kolana. W ogóle trudno mnie rzucić."To widać, słychać i czuć".Ano świat działa na identycznej zasadzie z racji swojej budowy.To akurat pewnik. Żadne może.Czyli Ty jesteś odpowiednikiem też mechanika i zarazem eksperta?No toś Pan pojechał!
Q trzymajcie mnie.|~~Samo chciejstwo jak widać nie wystarcza. Czyli dupa kwas, a nie doświadczenie. jedyne Twoje doświadczenie, to nieudane podłączenie trafa. Brawa dla tego Pana! Mówić Ci 'miszczu'?
Gości Drogi, co tu chcesz udowodnić? Że jesteś niekompetentny, to już wiadomo. Daremny zatem trud.Kokietka z Waści![]()
Można też zrobić coś za pośrednictwem własnego ucha. Wówczas sens wyrażanej opinii wydaje się być bardziej obiektywny.W mojej opinii z autopsji, nie koloruje przy współpracy z kilkoma pphono w tym z Nudą, której sekcja MC jest w zasadzie zamknięta, to może wiele wyjaśniać na temat i samej opinii. Prawdę mówiąc określenie brzmienia jako koloryzowane w tym wypadku nigdy nie przyszło mi do głowy. Rzecz jasna każdy gra jak lubi. Osobiście gram tak i siak. Choć muszę przyznać, że Nuda MC saute wypada blado. Wolę wtedy jeśli bez Step-up`a, dobrą wkładkę MM.
Owszem... Tylko zastanawia mnie cos ty mnie sie tak uczepil... poprostu choc moze to nie temat o tym.darkman pisze: ↑29 mar 2018, 15:08A nie przyszło Ci do głowy by skorzystać z prawa milczenia? W tym przypadku to czysty zysk.wydra pisze: ↑29 mar 2018, 15:07Alez ty sie mnie uczepił, czy gdziekolwiek napisałem nieprawde?darkman pisze: ↑29 mar 2018, 14:32
Zapodaj ghost riderowi by nie omieszkał uwzględnić tego faktu w Twojej książkowej biografii. Przyda się od razu autorowi scenariusza adaptowanego.
W firmie to nie u Ciebie i jest wątpliwe czy jesteś tam testerem czegokolwiek. Nadal nie wiemy co to za firma? samo słowo firma nie rzuca nas, a przynajmniej mnie na kolana. W ogóle trudno mnie rzucić.
"To widać, słychać i czuć".Ano świat działa na identycznej zasadzie z racji swojej budowy.To akurat pewnik. Żadne może.Czyli Ty jesteś odpowiednikiem też mechanika i zarazem eksperta?No toś Pan pojechał!Q trzymajcie mnie.|~~Samo chciejstwo jak widać nie wystarcza. Czyli dupa kwas, a nie doświadczenie. jedyne Twoje doświadczenie, to nieudane podłączenie trafa. Brawa dla tego Pana! Mówić Ci 'miszczu'?
![]()
Euro. Tak.
Ponoć i tak wszyscy traf lundahla używają tylko puszki inne
rozwazales milczenie, ale prozność zwyciężyła
To są te same tranformatorki ... tylko nazwa inna ... Empire ET-1 / Ortofon T-5 / Sony HA-T10 / Glanz GMCT-10 / i kto wie ile jeszcze ...
Mnie się jeszcze czasem przytrafi na MM, że omijam SUT
Nie. To są japońskie OEM, które wiele szlachetnych producentów (z Ortofonem czy Sony włącznie) przygarnęło jak swoje ...
Ahaja nie może być neutralny w tej kwestii sprzedając pre MC
A PRE już nie?
Oj tam wiem przecież i to nawet od Ciebie etymologicznie rzecz ujmując. Napisałem tak, bo Marek użył tego sformułowania.
Jestem tego samego zdania i kilkukrotnie zwracałem uwagę na to w wątkach by ewentualnie brać ową możliwość pod uwagę dla obiektywnej oceny własnej tego czy innego zagadnienia. Warto śledzić różne opinie.
Masz fajnego Kena więc nie podskakuj
Soniacze pochłonęły mój budżet więc zostało tylko na Bieda-Nuda, która na wejściu MC ma tylko regulację wzmocnienia więc dzięki SUT można wejść przez MM i sobie do woli przełączać takie fajne, małe, fikuśne, no wiesz ...
No pewnie. A ta Bieda-Nuda od niego całkiem sympatycznie chodzi i z SUT i bez SUT i w ogóle to WIELKIE DZIĘKI za ten projekt !