Podziękowania należą się Wam wszystkim za informację, w moim przypadku w szczególności dla kielek i Wojtka który naprowadził mnie na właściwy trop

Czyli ile dla siebie, a ile na handel?
Raczej sprzedam tę jedną, pozostałe zostawię dla siebie, czas pokaże w jakiej są kondycji, dam znać gdyby ''zdechła''.Czyli ile dla siebie, a ile na handel?
Tak było wiadomo było ale kto nie ryzykuje niech żałujeWiecie - to są jednak stare igły. Co z tego że nieużywane?
Nie wiem czy za mało podkreślaliśmy to wcześniej czy jak, ale przy takich zakupach zawsze jest ryzyko zmęczonego zawieszenia.
Summa summarum jeśli każda jedna pogra przynajmniej z 50 godz to i tak wyjdę do przodu na trzechOczywiście nadal ze względów cenowych są bezkonkurencyjne.
Z pewnością oryginał sferyczny od GP400.
Typowa różnica sferyk kontra eliptyk
Zapewne
"Naszym" też się to zdarzyło. Generalnie to taka prawidłowość dotycząca starszych igieł. Zawsze jest ryzyko.
Oryginały, JICO (brak Shibaty
Tak, czytałem Twoją relację.
Wszystko jasne
Ale ja chciałbym na ryzyk-fizyk shibatę Astatic upolować
No właśnie. Shibata za 1/4 ceny? Jak będzie to zaryzykuję raz jeszcze. Poza tym chyba z tego co piszą koledzy, problemy były z PH104QD, pozostaje jeszcze PH111QD ... Najważniejsze mieć świadomość co się kupuje, ja tam sobie mogę być niezadowolony, że mi igła skacze, ale wiem, że to 30 letni NOS