Trochę daleko odlatujemy od tej fabryki

Trochę daleko odlatujemy od tej fabryki
Założyłem nowe paski i ramię w zależności którą wielkość płyty wybiorę przesuwa się w odpowiednie miejsce, ale niestety winda się nie opuszcza i ramię wisi nad płytą. jak wciskam STOP ramię powraca na swoje miejsce i wtedy winda się opuszcza.Jakieś sugestie?
Dziś odebrałem gramofon z dużego przeglądu za dużo $$. Dokładnie nie wiem, co zostało zrobione, bo serwisanta nie było, ale umawialiśmy się także na doprowadzenie wbudowanego wzmacniacza do stanu fabrycznego.
No i super! Słuchaj i ciesz się dźwiękiem bo najwyraźniej wzmacniacz "polubił" się z głośnikami. Może kiedyś najdzie Cię ochota na przetestowanie innych rozwiązań i dokonanie porównań. Budowanie audio to neverending story więc zasada jest taka jeśli na dany moment coś nas satysfakcjonuje, to nie zmieniamy tego.sneer pisze: ↑21 gru 2017, 18:10Dziś odebrałem gramofon z dużego przeglądu za dużo $$. Dokładnie nie wiem, co zostało zrobione, bo serwisanta nie było, ale umawialiśmy się także na doprowadzenie wbudowanego wzmacniacza do stanu fabrycznego.
Podłączyłem do tego głośniki yamaha pianocraft, 2x60W, 6 Ohm.
Jestem zszokowany...to gra pięknie!