No właśnie

Na tępym jogurcie czy na ostrej AT?
Słabe wietrzenie

No właśnie
Na tępym jogurcie czy na ostrej AT?
Słabe wietrzenie
To fakt. Bardzo dużo alkoholu wyparowuje przy ultradźwiękowej. I to mycie wcale nie jest takie tanie mimo iż alkohol w hurtowni kupuje. Na szczęście butelkę Fotonalu mam od roku tą samą
Czarny to też kolor i trzeba dać czarny barwnik więc to co piszesz nie ma znaczenia.dale pisze: ↑21 lis 2017, 10:02pamiętajmy że kolor - barwnik - to związek chemiczny (mangan, żelazo, molibden, chrom, nikiel, cynk, kadm...). To zaś zmienia właściwości magnetyczne płyty. Oczywiście w stopniu, w teorii, niewielkim i być może pomijalnym. Ale rzeczywistość pokazuje że jednak można te różnice wyłapać. Dlatego nie wkładał bym ich miedzy voodoo i brał pod uwagę. Barwniki częto też wpływają na właściwości fizyczne polimerów (np. twardość czy elastyczność), co też ma wpływ na odtwarzanie
za mocno latarnia świeci
No nie wiem ... ściemnię za mocno i puści mi shibatę po gumie ... to jeszcze większy stres ... rozwiązałem problem w sposób mało techniczny ... kupiłem wydania czarne tych samych płyt ...
No wiem, ale to przecież już dawno rozkminiliśmy, że Lata Ręka musi mieć stosowny refleks odbicia.