Wojtek pisze: ↑13 lis 2017, 01:08
A ja się dziwię po kiego grzyba Ty jeszcze z nami dyskutujesz skoro odkryłeś "pewnego Japończyka" na youtube
Strata czasu.
Wiem, że to opinia tylko jednej osoby, zaraz nie płaczę że hurr durr bo on tak mówił to musi być super. Jestem ciekawy Twojej opinii, a Ty mnie gasisz że po co wgl z wami gadam - super. Mogłem wgl o Tym nie wspominać, ale pamiętam jak wy się podniecaliście jego recenzjami na shoucie - to wszedłem na jego profil.
To że wkładka gra jasno nie znaczy że nie ma w ogóle dołu czy energii.
Być może jestem zbyt świeży jeszcze w tej kwestii żeby aż tak się w stu procentach wypowiadać - ale wydaje mi się, że w mojej wkładce jednak ciężar jest i aż tak jasno nie brzmi. Ale zobaczymy jak osłucham więcej wkładek.
Głupota.
Tak wiem, ocenianie przez youtube jest złe, mam całkowicie inny sprzęt. Bla bla bla, daje mi to tylko pogląd, że jakoś to tam zagra i nie będzie całkowicie sucho - jeśli o tym mówimy, to przepraszam że chciałem się upewnić czy wgl będzie na zbliżonym ramieniu dół

. Coś tam można stwierdzić, ale wiadomo bez przesady.
Pierw pisałeś że nie straszne Ci zagraniczne transakcje, a teraz pękasz przy najprostszych numerach

Komedia.
To co zrobie to raczej moja sprawa - jeszcze się zastanawiam. Jak nie doliczą to raczej się szarpnę. Także rzeczywiście boki zrywać

.
Pierwsza część zdania jest co najmniej głupkowata patrząc na drugą część.
Dlaczego mamy nie polecać najtańszego sprzedawcy Nagaoka (i nie tylko) w Polsce?
Nie wiem, może ktoś kiedyś nie dostał wkładki za którą wywalił +500zł - ja u tego sprzedawcy zamawiam tylko koszulki, a wcześniej tylko igłę. Na razie było si - może ktoś chciał podzielić się inną opinią.
Jak kupisz i zamontujesz to się przekonasz.
No nie mam wyjścia raczej ;D.