Faktycznie, nie jest to żaden sklep, bardziej pośrednik w handlu wymiennym.
Ty chyba nawet dla nich pracujesz, że tak mocno ich promujesz?magda26 pisze:ja się wymieniam i bardzo sobie chwalę!

Ty chyba nawet dla nich pracujesz, że tak mocno ich promujesz?magda26 pisze:ja się wymieniam i bardzo sobie chwalę!
Ta stronka dość mocno się ostatnio reklamuje. Zastanawiałem się nawet czy nie założyć tam konta ale po przejrzeniu zawartości ofert winyli jakoś nie znalazłem tam nic ciekawego. Natomiast z gęstoformatówek które też mnie bardzo interesują nie ma dosłownie nic. Jednak sam pomysł jest bardzo dobry, lubię się wymieniać i taka stronka pomagająca w tym procesie ma sens.magda26 pisze:Ja mogę Wam polecić jakby sklep ale nie do końca ...![]()
jest taki fajny portal o nazwie http://www.cdroller.pl
tam możecie wymieniac się swoimi winylami z innymi użytkownikami
najlepsze jest to że można zdobyć album, na który np trudno trafić w sklepie a komuś podarować swój już zasłużony i przesłychany.
ja się wymieniam i bardzo sobie chwalę!
Byles?? Ja 9 stycznia znow sie oblowilem.... a 2 godziny wyjsciu zadzwonilem /bo mi spokoju nie dalo, ze odpuscilem pewne pozycje/ do Mariusza /wlasciciel/ i kolejne 3 lp leca do mnie poczta.JacK pisze:Wybieram się tam tuż po Nowym Roku przy okazji wyjazdu do Katowic po regały na winyle z Ikei. Też mi bardzo polecano ten komis.