internet kłamie
 internet kłamie  Też czytałem kiepskie opinie o tym tt42 a po zmianie z sony (seryjna wkładka i igła) po podłączeniu marantza jakbym przesiadł się z malucha do mercedesa. Faktem jest, że jakościowo faktycznie sony był lepszy, natomiast jeśli chodzi o dźwięk ? Miażdżył dualowską, odpowiednio zamontowaną i dobraną, przez producenta,  wkładką tego soniacza. Teraz sl1900 z wkładką 207c gra jak ciepłe kluchy. Wiem, że to może być kwestia igły i jej stanu, natomiast nikt mi nie wmówi, że tt42 grał źle. Grał dynamicznie, detalicznie i z jajem. Miałem, przekonałem się na własnej skórze. Dla kogoś kto chce postawić i słuchać - jest to dobre rozwiązanie. Zresztą sprzedał się za prawie 500pln w jeden dzień
 Też czytałem kiepskie opinie o tym tt42 a po zmianie z sony (seryjna wkładka i igła) po podłączeniu marantza jakbym przesiadł się z malucha do mercedesa. Faktem jest, że jakościowo faktycznie sony był lepszy, natomiast jeśli chodzi o dźwięk ? Miażdżył dualowską, odpowiednio zamontowaną i dobraną, przez producenta,  wkładką tego soniacza. Teraz sl1900 z wkładką 207c gra jak ciepłe kluchy. Wiem, że to może być kwestia igły i jej stanu, natomiast nikt mi nie wmówi, że tt42 grał źle. Grał dynamicznie, detalicznie i z jajem. Miałem, przekonałem się na własnej skórze. Dla kogoś kto chce postawić i słuchać - jest to dobre rozwiązanie. Zresztą sprzedał się za prawie 500pln w jeden dzień 

ale zakładając, że jest oryginalna, to pewnie jest dosyć stara
 ale zakładając, że jest oryginalna, to pewnie jest dosyć stara