Kolumny monitory Siemens
- Ramirez
- Gramofon: Sony PS-4300
Re: Kolumny monitory Siemens
Hmm... tu taniej niż na forum...
http://allegro.pl/kolumny-monitory-stud ... 99484.html
http://allegro.pl/kolumny-monitory-stud ... 99484.html
- Wojtek
- Administrator
- Kontakt:
Ja wiem że generalnie nie komentujemy cen jak ktoś coś wystawia na giełdzie, ale wystawianie czegoś na allegro taniej niż na forum (jako "kup teraz") jest dla mnie czymś niezrozumiałym.
Swoją drogą, widzę że magnetofon którym się kolega chwalił w innym wątku, że kupiony za 2 czy 3 dyszki, również jest wystawiony, za pewną wielokrotność tej kwoty
Powodzenia
Swoją drogą, widzę że magnetofon którym się kolega chwalił w innym wątku, że kupiony za 2 czy 3 dyszki, również jest wystawiony, za pewną wielokrotność tej kwoty

Powodzenia

Tubylcza wredota, tudzież insza kanalia
Wsparcie finansowe forum
Wsparcie finansowe forum
- pawlos
- Gramofon: l-75 l-78 s-500
Jak ja nie trawie takich gości 
cyt. Stan wizualnym taki jak widać na zdjęciach, oceniłbym go na bardzo dobry, z minusem, z uwagi na normalne ślady używania
Bardzo ładny dźwięk, w zasadzie klasyka, VINTAGE!.
A gdzie jest napisane ,że są niekompletne bo brak osłony średniotonowego w jednej kolumnie .
Ja bym to ogłoszenie wywalił

cyt. Stan wizualnym taki jak widać na zdjęciach, oceniłbym go na bardzo dobry, z minusem, z uwagi na normalne ślady używania

A gdzie jest napisane ,że są niekompletne bo brak osłony średniotonowego w jednej kolumnie .

Lenco B-55 L-75,L-78
Dual 1218 ,1219 ,1249 ,621
Thorens TD 146 II , TD-166 I
Telefunken S-500 , S-600
Yamaha ca-810,B&O CD-3300,JBL -L-80 t Gi,Braun L-810,Dual CL-720
Dual 1218 ,1219 ,1249 ,621
Thorens TD 146 II , TD-166 I
Telefunken S-500 , S-600
Yamaha ca-810,B&O CD-3300,JBL -L-80 t Gi,Braun L-810,Dual CL-720
-
- Gramofon: Technics SL1300
No i w ogóle są jakieś takie..."babcine" 

Muzyka, TV Republika i styka
Ratujmy nasze bobry!
I takie tam 100 bzdetów
Ratujmy nasze bobry!
I takie tam 100 bzdetów

- Wojtek
- Administrator
- Kontakt:
I dlatego poszły na sprzedaż więc wszystko OK 

Tubylcza wredota, tudzież insza kanalia
Wsparcie finansowe forum
Wsparcie finansowe forum
-
Z tym magnetofonem to była ciekawa historia.Wojtek pisze:Ja wiem że generalnie nie komentujemy cen jak ktoś coś wystawia na giełdzie, ale wystawianie czegoś na allegro taniej niż na forum (jako "kup teraz") jest dla mnie czymś niezrozumiałym.
Powodzenia
Znalazłem ofertę na olx, z mojego miasta, zadzwoniłem, a gość mi na dzień dobry dopierdolił tekstem, nim jeszcze zdążyłem cokolwiek powiedzieć
"kurwa nigdzie nie wysyłam"

że wypadł mu dyżur i dzisiaj nie może, odezwie się jutro. Pomyślałem, pewnie mnie ktoś przebij ceną - o co nie było trudno.
Żeby jasność była, chciałem kupić z ciekawości co mnie w roku 1981 omineło, gdyż mając do wyboru dużą wieżę i mała wieżę kupiłem mała
W ogóle nie sprawdzałem, jaką wartość ma taki magnetofon, cena wydała mi sięna tyle mała, że nawet jakby był niesprawny to najwyżej stracę.
Dnia następnego, a był to piątek, wpadłem po południu do kupla, wypiliśmy po 2 piwa, i dopiero około 21 zadzwoniłem w sprawie tego magnetofonu
Był nadal do kupienie, no to pojechałem.Na miejscu okazało się, że gość też jest piwie, ale po znacznie większej ilości, i chyba zabrakło kasy na dalsze, bo po marudziłem, że nie ma jak sprawdzić magnetofon, że podrapany i przystał na 20 złotych. W czasie rozmowy zauważyłem, że ma do kompletu wzmacniacz WS-503. Tu nie poszła tak łatwo, bo pod pretekstem, że muszę skoczyć po pieniądze do samochodu wyszedłem do sklepu i przyniosłem 2 piwa, aby negocjacje przebiegały w przyjaznej atmosferze. Potargowaliśmy się, i wyszedłem z magnetofonem i wzmacniaczem, płacąc 50 złotych polskich , plus dwa piwa

Taki dzień pewnie zdarza się raz w życiu.

Wzmacniacz zszedł od ręki, magnetofon, dzisiaj znalazł nabywcę. Sprzedałem bo nie gustuję w tego rodzaju sprzęcie, że o marce nie wspomnę

-
Brawo za bystrość, u mnie miałbyś na dzień dobry 20% rabatu.pawlos pisze:Jak ja nie trawie takich gości
Niestety, dosłownie przed chwilą, przyjechał gość i bez oglądania, nawet maskownic nie ściągnął aby sprawdzić w jakim stanie są głośniki, zapakował do bagażnika, zapłacił i odjechał.
Pewnie miłośnik linii babcinej

Kupiłem również na olx, gość mi przywiózł po drzwi domu, pomarudziłem, że brak osłony głośnika średniotonowego, że wizualnie wygląda to źle, a ja do salonu potrzebuję - nawet kurna ich nie przetarł z kurzu - i kupiłem za monety które miałem w portfelu.....
Amen
- Pawelec
- Gramofon: Składak
Arogancja jest widać teraz w modzie. Ech.... trudne czasy nastały 

AKTUALNA SPRZEDAŻ - pierwszy post
viewtopic.php?t=15809#p307122
Słuchać możesz jeszcze lepiej i jeszcze piękniej.
https://instagram.com/murasaudio
viewtopic.php?t=15809#p307122
Słuchać możesz jeszcze lepiej i jeszcze piękniej.
https://instagram.com/murasaudio
-
Jaka tam arogancja, tak się trafiło, zupełnie przypadkowo, samo życiePawelec pisze:Arogancja jest widać teraz w modzie. Ech.... trudne czasy nastały
ps: czasem trafią się w drugą stronę, mniej ciekawie