Tzn. nie same wakacje ale czas urlopu mojego listonosza czyli całe trzy tygodnie sierpnia. Normalnie okazało się że jak mój donosiciel poszedł sobie na niewątpliwie zasłużony wypoczynek inny Pan który go zastąpił przynosił mi do domu przesyłki z winylami
 Tzn. nie same wakacje ale czas urlopu mojego listonosza czyli całe trzy tygodnie sierpnia. Normalnie okazało się że jak mój donosiciel poszedł sobie na niewątpliwie zasłużony wypoczynek inny Pan który go zastąpił przynosił mi do domu przesyłki z winylami   Normalnie okazało się że jednak można je przynieść, a nie tylko avizo wrzucone do skrzynki na którym wypisuje się kłamstwo że adresat nieobecny.
  Normalnie okazało się że jednak można je przynieść, a nie tylko avizo wrzucone do skrzynki na którym wypisuje się kłamstwo że adresat nieobecny.Ciekawi mnie więc gdzie mój listonosz trzyma te przesyłki których mi nie dostarcza, a jednak niby poszedł z nimi w teren. Może trzyma je w swoim samochodzie, może ma dziuple na mieście, a wszystko po to aby ułatwić sobie życie i się nie narobić.
Z drugiej strony pewnie i tak mam szczęście bo dostaje jednak te aviza , bo taka zagraniczna nierejestrowana bardzo łatwo w łapkach wesołej poczty naszej rozpływa się w niebyt.

) Nerwa mam bo nie mam przelanej forsy, ale z drugiej strony co mi po tym jeśli odzyskam pieniądze a nie dostanę moich limitowanych winyli, których już nie można tam kupić...
 ) Nerwa mam bo nie mam przelanej forsy, ale z drugiej strony co mi po tym jeśli odzyskam pieniądze a nie dostanę moich limitowanych winyli, których już nie można tam kupić... ) You have not yet made any purchases... A paypal forsę przekazal...
 ) You have not yet made any purchases... A paypal forsę przekazal...