na kilometr
Gramofonik - 1971MalKow na allegro
- Myszor
- Gramofon: PD-300
-
Marcinus
-
Artur K.
Re: Gramofonik - 1971MalKow na allegro
Ale jaja 
Wy tu w jakąś paranoję popadacie albo raczej nawet już popadliście. Każdy kto ma inne zdanie niż Wy od razu jest podejrzewany o bycie niejakim Dariuszem.
Normalnie wszystko to jeden wielki spisek, a ziemia jest płaska.
Zmartwię Was, nie jestem Dariuszem, nie mieszkam w Szczecinie (choć byłem tam nie raz), nie handluję niczym, nawet nie mam konta na Allegro bo niedawno skasowali z powodu braku logowania przez 12 miesięcy.
Nie zamierzam udowadniać Wam że nie jestem wielbłądem, bo nie muszę. Admin może sprawdzić moje IP i porównać z IP z których logował się Wasz wróg publiczny numer jeden. Może też sprawdzić i porównać kilka innych rzeczy - np. system operacyjny, przeglądarkę itp. itd. Możliwości phpBB są dość duże w tym zakresie i zapewne adminowi doskonale znane.
Jak już wcześniej napisałem - to winę trzeba udowodnić, a nie niewinność.
Jestem spokojny o wynik ew. weryfikacji, a Wam życzę więcej rozsądku i rozumu w nowym roku. Kończę dyskusję w tym wątku bo jest po prostu bezcelowa.
Powodzenia w dalszej walce z wiatrakami i naprawianiu świata.
Wy tu w jakąś paranoję popadacie albo raczej nawet już popadliście. Każdy kto ma inne zdanie niż Wy od razu jest podejrzewany o bycie niejakim Dariuszem.
Normalnie wszystko to jeden wielki spisek, a ziemia jest płaska.
Zmartwię Was, nie jestem Dariuszem, nie mieszkam w Szczecinie (choć byłem tam nie raz), nie handluję niczym, nawet nie mam konta na Allegro bo niedawno skasowali z powodu braku logowania przez 12 miesięcy.
Nie zamierzam udowadniać Wam że nie jestem wielbłądem, bo nie muszę. Admin może sprawdzić moje IP i porównać z IP z których logował się Wasz wróg publiczny numer jeden. Może też sprawdzić i porównać kilka innych rzeczy - np. system operacyjny, przeglądarkę itp. itd. Możliwości phpBB są dość duże w tym zakresie i zapewne adminowi doskonale znane.
Jak już wcześniej napisałem - to winę trzeba udowodnić, a nie niewinność.
Jestem spokojny o wynik ew. weryfikacji, a Wam życzę więcej rozsądku i rozumu w nowym roku. Kończę dyskusję w tym wątku bo jest po prostu bezcelowa.
Powodzenia w dalszej walce z wiatrakami i naprawianiu świata.
- winylowy_luke
- Gramofon: Technics SL-1210GR
- Kontakt:
Nie. Po prostu znamy możliwości tego typa. A obserwując twoje dotychczasowe wpisy tutaj jest pewne podobieństwo. Także żaden spisek a po prostu doświadczenie
Wojtek czuwa więc skoro jeszcze z nami jesteś to nie musisz nic więcej udowadniać
Technics SL-1210GR+KAB Fluid Damper+Shure V15 V-MR/Grace F9 (RS-9U)/AT-OC9XML/Shure V15 IV-MR/Shure V15 III (SAS/B)/Empire 4000 D/I
Schiit Kara F pre / HusaRIAA v2 phono / Topping E50 DAC
Fosi V3 Mono / Polk Audio Reserve R700 / Sennheiser HD 660S
Schiit Kara F pre / HusaRIAA v2 phono / Topping E50 DAC
Fosi V3 Mono / Polk Audio Reserve R700 / Sennheiser HD 660S
- Dario Antonio
- Gramofon: Akai AP-100c
Może zadowolniony klient?
"Nad wszystkim czuwa gospodarz domu, nie da on krzywdy zrobić nikomu, zawsze pomoże, o każdej porze, o mój Boże".
"Łubu dudu, łubu dubu. Niech żyje nam, prezes naszego klubu. Niech żyje nam!"
Najbardziej boję się whisky, bo po niej, nie boję się niczego . 
- zelazny