PreamP Wariant Szuflandia, coś jak te Golfy dla fanów były: Pink Floyd, Bon Jovi i coś jeszcze. Fajne bo lekki jakby kombiaczek przedłużany, a PF miał różowe gadgety.
Powiem Wam, że troszkę jakby z mojej inspiracji bo zapytałem Jacka czy nie ma czegoś w przyzwoitej cenie i na już, bo potrzebowałem do zestawu odsłuchowego. W międzyczasie kupiłem jakiś tani badziew, a Jacek uruchomił Szuflandię akurat.
To zdaje się ostatnia już płytka z serii. O ile wiem uruchomiona na gotowo, można się dogadać co do zasilania (trafo itd), obudowy i co tam ktoś sobie wyobraża to do ustalenia. A nawet można samą płytkę z tailami już w komplecie na gotowo i dalej samemu kombinować jak ktoś tak woli i umie.

na pewno inaczej niż Dyskretniok, przede wszystkim ze względu na inny typ korekcji RIAA (tutaj jest użyta aktywna, w pętli ujemnego sprzężenia zwrotnego). Na moje ucho jest nieco dynamiczniej (w sensie tzw. mikrodynamiki). Mimo dodania filtra o biegunie 10Hz (na tych 200uF kondensatorach) nie odnotowałem niedostatku basu.
 na pewno inaczej niż Dyskretniok, przede wszystkim ze względu na inny typ korekcji RIAA (tutaj jest użyta aktywna, w pętli ujemnego sprzężenia zwrotnego). Na moje ucho jest nieco dynamiczniej (w sensie tzw. mikrodynamiki). Mimo dodania filtra o biegunie 10Hz (na tych 200uF kondensatorach) nie odnotowałem niedostatku basu.
 chyba trochę za bardzo
 chyba trochę za bardzo . Kolejny projekt płytki będzie już dedykowany pod te właśnie mosfety.
 . Kolejny projekt płytki będzie już dedykowany pod te właśnie mosfety.

)
 )