Ja każdy mecz naszych chłopaków oglądam z zapartym tchem. Nieważne czy to jest mecz o przysłowiową pietruszkę czy finał MS czy olimpijski.
Tez oglądam ale mając świadomość na co ich stać i duże oczekiwania wobec chłopaków, wychodzę z założenia że stresować się zacznę nieco później. Stąd napisałem że na obecnym etapie mecze to formalność. Wierzę że powalczą o najwyższe cele do czego nas przyzwyczajali latami Oczywiście zdaję sobie sprawę że wszytko się może zdarzyć, jak to w sporcie i akurat siatkarzom można wszytko wybaczyć Wiele lat pięknej historii, niesamowitych emocji i chwil radości nam dostarczali
Dzisiejszy mecz Polska - Katar , to mi na trening wyglądał....z naszej strony, taka tam rozgrzewka
Pierwszy set nie wyglądał na rozgrzewkę czy trening. Chyba ze trzy razy przegrywali punktami. Polacy grali wtedy słabo i niepewnie jak na lidera z graczami na 22 miejscu w rankingu FIVB
W 1 secie Katarczycy dobrze grali, mieli świetną obronę i atak, a także niezłą zagrywkę co mnie zdziwiło.
Podobnie było z Rumunią. dwa następne sety to trening na luzie
Ale nie podoba mi się to ich granie na początku
Thorens TD160B MkII, Jelco 750D, Ortofon Jubilee, AT-OC9ML/II, Gold Note PH-10 + PSU-10,Burmester 870, Mark Levinson No 27.5 ,Loudspeakers Manufacturer