Kilka zdjęć na początek i biorę się za gruntowne sprawdzanie działania wszystkich funkcji

Zdejmuje się headshell T4P i zaklada z mocowaniem 1/2"zbyszek1982 pisze: Jak rozumiem, to ramię można przerobić na takie z normalnym mocowaniem?
Zobaczyłbyś sortownię to byś się transportem nie martwił.chudy_b pisze: Czy jakiś kurierzyna nie zrzuci jej z TIRa.
Napisałem poradnik jakbyś chciał się zabrać - jest na forum.chudy_b pisze: przydałoby się wypolerować talerz.
Do nowego były podobno dwa rodzaje mocowania TP4 i 1/2 cala. Takie widziałem kidyś przy ofercie tego modelu na ebay. Nigdy nie spotkałem na aukcjach samej główki na 1/2' do niego. Nie będzie z tym łatwo. Na pierwszy rzut oka mocowanie główki jest na wkręty więc nie jest to prosta wymiana. Jak rozkręcę to się dowiemy. Na razie zamawiam w WAMACIE igłę EPS30ES do tej wkładki i zobaczę jak to działa. Oczywiście jest w Jico SAS EPS33 za jedyne 133 dolkizbyszek1982 pisze:Fajnie wygląda. Jak rozumiem, to ramię można przerobić na takie z normalnym mocowaniem?
Niestety nie pasuje. Nie to gniazdo, a przede wszystkim wymaga przedłużki ponieważ overhang byłby ujemnyCracker pisze: Popatrz na ten headshell może Ci podejdzie.