Kolumny do 600 zł
-
Kolumny do 600 zł
Gramofon Pioneer PL-400, wzmacniacz Sony, szukam podstawek.
Wyłuskałem takie modele:
-B&W 601 (chwaone, ale wyczytałem , że strasznie dużo z nich było naprawianych i maja wsadzone chińskie tweetery - cokolwiek to znaczy)
-Tannoy M1 (czym rózni sie od M2?)
-Tannoy M2 (made in europe) - cena 549 zł, więc chyba okazja, chociaż nie wiem jak z tym Made inEurope, ktoś pisał, że to gorsza jakość niż Made in UK
-KEF k-140 - to jest generalnie model , o kórym mało kto może coś ciekawego powiedzieć, a maja fajne ceny
Głównie do jazzu
Proszę o wsparcie
Wyłuskałem takie modele:
-B&W 601 (chwaone, ale wyczytałem , że strasznie dużo z nich było naprawianych i maja wsadzone chińskie tweetery - cokolwiek to znaczy)
-Tannoy M1 (czym rózni sie od M2?)
-Tannoy M2 (made in europe) - cena 549 zł, więc chyba okazja, chociaż nie wiem jak z tym Made inEurope, ktoś pisał, że to gorsza jakość niż Made in UK
-KEF k-140 - to jest generalnie model , o kórym mało kto może coś ciekawego powiedzieć, a maja fajne ceny
Głównie do jazzu
Proszę o wsparcie
-
Re: Kolumny do 600 zł
Pojawiła się jeszcze taka alternatywa, chyba jest to okazja z tym że wzmacniacz mam 4ohm-110W lub 8ohm-80W - ale powinno zagrać z tego co skonsultowałem
http://olx.pl/oferta/kolumny-monitory-a ... 93a4875c53
ktos może cos więcej napisać? Jak wypadają w porównaniu z tymi, które wymieniłem wczesniej?
http://olx.pl/oferta/kolumny-monitory-a ... 93a4875c53
ktos może cos więcej napisać? Jak wypadają w porównaniu z tymi, które wymieniłem wczesniej?
Ostatnio zmieniony 02 kwie 2015, 12:20 przez pszemcio, łącznie zmieniany 1 raz.
- Waluch
-
Waluch pisze:Kupuj Arcus, Vifa + Seas na pewno dobrze zagra
Vifa + Seas - sorki, laikiem jestem, co mi chciałes powiedzieć?

-
Kolumny do 600 zł
Arcus AS 4 bierz bez namyslu.
Vifa i Seas to producenci cenionych przetwornikow.
Vifa i Seas to producenci cenionych przetwornikow.
-
Dzieki za informacje, jak tylko sie sensownie dogadam ze sprzedawcą (ten olx mnie przeraża, w przypadku wysyłki mam zerowe zabezpieczenie przed oszustami) to biorę
- Wojtek
- Administrator
- Kontakt:
Kolumny do 600 zł
Na allegro w sumie teżpszemcio pisze:(ten olx mnie przeraża, w przypadku wysyłki mam zerowe zabezpieczenie przed oszustami)

Tubylcza wredota, tudzież insza kanalia
Wsparcie finansowe forum
Wsparcie finansowe forum
-
Wojtek pisze:Na allegro w sumie teżpszemcio pisze:(ten olx mnie przeraża, w przypadku wysyłki mam zerowe zabezpieczenie przed oszustami)
No tam jest przynajmniej ślad po aukcji, dane sprzedawcy, są opnie kupujących, jakaś forma (kulawa) rozstrzygania sporów. Tu własciwie serwis dedykowany do kontaktu osobistego, wysyłka niezalecana, bo wszystko "na słowo".
Nevermind, zrobiliśmy to inaczej, jak dobrze pójdzie w przyszłym tygodniu dotrą