no właśnie w innych nie jest lepiejŁukasz pisze:No właśnie są. A w innych wydaniach jest lepiej?Waluch pisze:jak dźwiękowo - jasno nagrana ? Nie ma posykiwań na górze ?

już taka natura winyli Queen
no właśnie w innych nie jest lepiejŁukasz pisze:No właśnie są. A w innych wydaniach jest lepiej?Waluch pisze:jak dźwiękowo - jasno nagrana ? Nie ma posykiwań na górze ?
No tak czemu płyty jednej kapeli mają syczeć a inne nie. Queen znany był z dbałości o jakość nagrań.Wojtek pisze:Sam za bardzo nie rozumiem co Waluch miał na myśli
A też syczą?Wojtek pisze:Osobiście mam niemieckie "The Game" i amerykańskie "Live Killers" oraz box "Rock Montreal" (dostałem w prezencie).
Wypadałoby mieć różne tłoczenia tego samego albumu.Wojtek pisze:Szykujemy badanie?
gdzie sprawdzić z jakiego labela jest dana płyta? i co rozumiecie przez 'syczenie'Waluch pisze:aha, unikajcie wszelkich wydań albumów Queen z labela FAME, sa tragiczne,, nawet jakość tłoczenia jest niska
Na płycie zazwyczaj jest logo, więc nie bardzo rozumiem pytanieallender pisze:gdzie sprawdzić z jakiego labela jest dana płyta?
Dosłownie, słuchasz płyty i słyszysz syczenieallender pisze:i co rozumiecie przez 'syczenie'
Lepiej załóż oddzielny wątekŁukasz pisze:Jakie wydanie będą najlepsze?
Zdecydowanie Japonskie. Mialem tez plyte Queen - A Day At The Races wydanie RPA (Johannesburg) szczeze powiem ze byla calkiem fajna.Łukasz pisze:Jakie wydanie będą najlepsze?
Mozesz na stronach danego zespolu, wkipedia, forum, jest tego cala masa. Sssyczenie "jak to wytlumaczyc?" Moze ktos innyallender pisze:gdzie sprawdzić z jakiego labela jest dana płyta? i co rozumiecie przez 'syczenie'
Koledze chyba chodzi jak sprawdzic z jakim labelem byla wydana plyta w orginaleWojtek pisze:Na płycie zazwyczaj jest logo, więc nie bardzo rozumiem pytanie
Chyba jest watek ktory by pasowal do tego "Wydanie płyty, a jakość nagrania"Wojtek pisze:Łukasz napisał(a):
Jakie wydanie będą najlepsze?
Lepiej załóż oddzielny wątek
Ok, napisałem o płytach Queen w wątku Wydanie płyty, a jakość nagrania.Wojtek pisze: Lepiej załóż oddzielny wątek
Ostatnia pozycja to ciekawa plytka Stonsow. Ciekawa pod wzgledem okladki gdyz zostala wydana w roznych kolorachmarcinmarkowski21 pisze:Witam serdecznie oto płytki z mojej kolekcji