Darek, tej Damie trudno sprostać radąesdarek pisze:i co my teraz zrobimy....
Staraliśmy się Ci pomóc. Niestety nasze odpowiedzi Cię nie satysfakcjonowały. Może łatwiej by było gdybyś nam napisał co mamy Ci odpowiedzieć abyś był zadowolony?

Darek, tej Damie trudno sprostać radąesdarek pisze:i co my teraz zrobimy....
Staraliśmy się Ci pomóc. Niestety nasze odpowiedzi Cię nie satysfakcjonowały. Może łatwiej by było gdybyś nam napisał co mamy Ci odpowiedzieć abyś był zadowolony?
Wydaje mi się jednak, że do 300 zł znajdzie się coś jako pierwszy gramofon dla znajomegoPrzy pewnej dozie szczęścia i wielkiej cierpliwości da się kupić używany gramofon w cenie do 300 zł. Do tego należy doliczyć około 100zl na przedwzmacniacz. Przykro mi,że to ja muszę przekazywać tą smutną wiadomość ,ale niestety inne rozwiązania nie istnieją.
ciekawe, co sprzedajesz na allegro?esdarek pisze:Chodzi mi o to, że fizycznie nie istnieje nowy gramofon poniżej 1500-2000zł który gra. Pójdę dalej: poniżej tej kwoty urządzenia są raczej atrapami niz gramofonami w pełnym tego słowa znaczeniu. Jak to śpiewa James Hetfield- sad but true...
Wiemy co sprzedaje: używane gramofony po kompletnym przeglądzie, przesmarowane i z gwarancją. Doceń to zamiast głupio komentować.tyciuni pisze:ciekawe, co sprzedajesz na allegro?esdarek pisze:Chodzi mi o to, że fizycznie nie istnieje nowy gramofon poniżej 1500-2000zł który gra. Pójdę dalej: poniżej tej kwoty urządzenia są raczej atrapami niz gramofonami w pełnym tego słowa znaczeniu. Jak to śpiewa James Hetfield- sad but true...
Problem w tym,że to nie są gramofonyWojtek pisze:Przy okazji odstraszania ludzi od nowych gramofonów
Och, polska języka trudne, bardzo, bardzo...onandon pisze: siedźcie sobie dalej w nerdowskich ciemnych pokojach i wyłapujcie minimalnych zakłóceń dźwięku, częstotliwości słyszalnych tylko dla zwierząt, ja stąd idę i nie wrócę.