Pozostaje kwestia cenyLatro pisze:jak myslicie, warto kupić?

Czyli dorzuć do kosztów transformator sieciowy i preamp gramofonowy.Latro pisze:ino że na 115 volt no i ma wejście na gramofon z wkładką piazzo
Pozostaje kwestia cenyLatro pisze:jak myslicie, warto kupić?
Czyli dorzuć do kosztów transformator sieciowy i preamp gramofonowy.Latro pisze:ino że na 115 volt no i ma wejście na gramofon z wkładką piazzo
Mocne słowaLatro pisze:że niby monitory generalnie nie nadają się do lamp
Jest to jedna ze szkół nagłośnieniowychLatro pisze:a najlepiej to samemu zrobić kolumny z głośnikami szerokopasmowymi
To już jest błędne kołoLatro pisze:Czyli najlepiej estradowe
Stare Klipsche Quartet, Forte, Chorus, Cornwall ew Heresy (ale tu dość szczupło z dołem jest), KLF-10, KLF-20, KLF-30 albo coś z serii Tangent i będzie nie do końca estradowo a bardzo efektywnie. Chociaż w po naszej stronie Atlantyku to rzadkie rodzynki a jak już się trafią to w cenach 3x to co w stanach.Wojtek pisze:To już jest błędne kołoLatro pisze:Czyli najlepiej estradowe
U nas tak, w stanach na miejscu jak się ma trochę cierpliwości i są w lekko gorszym stanie technicznym to idzie wyrwać takie za 200-300 USD.Latro pisze:Te kolumny, które proponujecie są piękne i...drogie.
Jak swoich szukałem to trafiałem na bardzo różne fajne okazje ale niestety tylko z odbiorem osobistym w Stanach. To po prostu było tam produkowane, popularne i rynek był tym mocno nasycony wiec i okazje czasem się trafiają, szczególnie na craiglist.pan_winyl pisze:Bacek, no bez przesadystany to nie taka ziemia obiecana, ale fakt jest taniej niż u nas.