Konkurs na najciekawszą historię winylową - dyskusja
- Wojtek
- Administrator
- Kontakt:
Konkurs dla wszystkich forumowiczów?
Powstanie specjalny temat konkursowy, gdzie będą opisane zasady, terminy itd. Tutaj to tylko luźna dyskusja na temat 

Tubylcza wredota, tudzież insza kanalia
Wsparcie finansowe forum
Wsparcie finansowe forum
- Acia
-
Konkurs dla wszystkich forumowiczów?
Kurde ostatnio malo czasu na forum ale dalbym sie pociac (no, moze bez przesady
) za to wydanie 

- Wojtek
- Administrator
- Kontakt:
Zmieniłem tytuł wątku. Od teraz jest to wątek dyskusyjny toczącego się konkursu. Szczegóły: http://www.winyl.net/viewtopic.php?f=7&t=6247
Wsparcie finansowe forum
Wsparcie finansowe forum
- Wojtek
- Administrator
- Kontakt:
Minęło przeszło 20 dni. Konkurs kończy się w sobotę. Cóż, frekwencję udziału ciężko nazywać zadowalającą. Nie wiem czy zelazny (czy też ktokolwiek inny) będzie chciał sponsorować nagrodę do kolejnego konkursu jeśli ten nie wyjdzie z powodu braku uczestnictwa.
Jeden użytkownik parę dni temu pytał w wątku konkursowym gdzie może umieścić pracę... mimo że w pierwszym wpisie jest jasno napisane, że właśnie na łamach ów wątku
Inny użytkownik zapytał mnie tydzień temu na PW czy konkurs jest aktualny i gdzie ma umieścić tekst...
Ręce opadają
Na przykład z mojej strony nie ma co liczyć. Byłoby mocno nieuczciwe gdybym ja sam uczestniczył w konkursie po tym jak wymyśliłem temat.
Nie chcę być potem w razie wygranej oskarżany (np. jako jedyny uczestnik
), że zrobiłem coś "pod siebie".
Jeden użytkownik parę dni temu pytał w wątku konkursowym gdzie może umieścić pracę... mimo że w pierwszym wpisie jest jasno napisane, że właśnie na łamach ów wątku

Inny użytkownik zapytał mnie tydzień temu na PW czy konkurs jest aktualny i gdzie ma umieścić tekst...
Ręce opadają

Na przykład z mojej strony nie ma co liczyć. Byłoby mocno nieuczciwe gdybym ja sam uczestniczył w konkursie po tym jak wymyśliłem temat.
Nie chcę być potem w razie wygranej oskarżany (np. jako jedyny uczestnik

Wsparcie finansowe forum
Wsparcie finansowe forum
- klin
- Gramofon: Thorens 125 MK II
Może wszyscy czekają na sam koniec by opublikować? 

- Reymont
Re: Konkurs na najciekawszą historię winylową - dyskusja
Czyżby przyzwyczajenia z allegroklin pisze:Może wszyscy czekają na sam koniec by opublikować?

W liceum nigdy poza 3+ z wypracowań nie wyszedłem

- zelazny
Wojtek tak czy siak ten album przeznaczylem na nagrodę czy w tym czy innym konkursie, więc się nie martw, przyszłość albumu jest przesądzona. Jak nie wyjdzie to będzie następny. Cheche myślałem, że może zrobić tak, że każdy podaje swój nick w temacie gdzie mają być zgłaszane prace i później po prostu wydrukować całą listę nicków i wrzucić do słoika, wymieszać i wylosować pierwszą lepszą osobę.
Ale to byłoby za łatwe, a może jednak?
Frekwencja byłaby przednia. Wtedy faktycznie mógłby wziąć udział każdy. Można by było dać jakieś ograniczenie na przykład tylko użytkownicy którzy mają 50-100 i więcej postów. Samo losowanie można by sfilmować i wrzucić do tematu. No ale póki co jest temat, tylko nie wiem czy będzie ankieta jeżeli zgłoszą swoje prace tylko przykładowo 3 osoby.

- Wojtek
- Administrator
- Kontakt:
Założyłem ankietę: http://www.winyl.net/viewtopic.php?f=7&t=6454
Wsparcie finansowe forum
Wsparcie finansowe forum