(np. coś spadło, igła zrobiła sruu po ukochanej płycie, itp)

Skuter, kto inny kierował albo nielegalWuwuzela pisze:w kufrze na motocyklu
Aaa to dobrze, chwali sięWuwuzela pisze:Nieee, żadne nielegalyByłem pasażerem
![]()
Niestety nawet takie motocykle pod względem amortyzacji przegrywają z autami.Wuwuzela pisze:Ten motocykl to jakieś chopperowate wielkie coś
Najlepsze są 10-latki na nocniczkach (skuterkachWojtek pisze:A szczególnie jak ojczulek kupuje synkowi gimnazjaliście ścigacza, itp. historie
jeżeli masz może tą płytę, masz wszystkie jej części i jest ich w miarę mało (np. 2-5), to możesz mi to podarować (: (przesyłkę opłacę, priorytet ale zwykły, tylko fragmenty trzeba poowijać folią bąbelkową - ew. może być priorytet pobraniowy) - mam pewien pomysł na transfery płyt pękniętych i trochę informacji o ewentualnym ich klejeniuWuwuzela pisze:Jak już mowa o 78-mkach, to rozbiłem niechcący jakąś Muzę przy próbie przewiezienia owej płyty w kufrze na motocyklu
gdyby to jeszcze brzmiało jak komarek ;p to był prawdziwy dwu-suw... a te wszystkie skuterki brzmią jak kosiarkiWuwuzela pisze:Nie ma to jak o 2 w nocy dźwięk rozkręconego dwu-suwa pod oknem![]()
Ja osobiście pomykam na Simsonku, dwu suw jak marzenieSindsoron pisze:gdyby to jeszcze brzmiało jak komarek ;p to był prawdziwy dwu-suw... a te wszystkie skuterki brzmią jak kosiarkiWuwuzela pisze:Nie ma to jak o 2 w nocy dźwięk rozkręconego dwu-suwa pod oknem![]()
a niektóre wręcz jak taki stary mikser xD
To chyba w takim razie tak czy siak jest nie do odtworzenia?Wuwuzela pisze:Skleiłem taśmą