Sony PS-LX30
-
Sony PS-LX30
Witam, nabyłem za darmo
gramofon sony PS-LX30 i philips 22RH847 jeszcze nie wiem czy są sprawne sony ma igłe philips nie. Ktury jest bardziej wart uwagi i w razie czego ktury bardziej oplaci się naprawiać

-
Re: sony PS-LX30
Który!jura01 pisze:Witam, nabyłem za darmogramofon sony PS-LX30 i philips 22RH847 jeszcze nie wiem czy są sprawne sony ma igłe philips nie. Ktury jest bardziej wart uwagi i w razie czego ktury bardziej oplaci się naprawiać

Podeślij foty
! będzie łatwiej ocenić stan

Ostatnio zmieniony 14 sie 2013, 08:22 przez eenneell, łącznie zmieniany 1 raz.
-
sony PS-LX30
Fotki na razie nie dam rady zrobić, oba są przynajmniej wizualnie w bdb. stanie. Są to sprzęty z wystawki w niemczech tzn. ktoś kupił dom obok naszej budowy i wszystkie stare meble itp. i w tym całą wieżę sony z tym właśnie gramofonem kolumnami sony apm-550, wieżę sony mhc-3600 i ten gramofon z tunerem philips 22rh847
dlatego myślę ze na 90 proc. będzie to sprawne

- Wojtek
- Administrator
- Kontakt:
sony PS-LX30
Budowa, niemiecka wystawka i "ktury" bardzo pasują do siebie 
Moim zdaniem bardziej przyszłościowy jest kombajny Philipsa niż ta wieża Sony.

Moim zdaniem bardziej przyszłościowy jest kombajny Philipsa niż ta wieża Sony.
Tubylcza wredota, tudzież insza kanalia
Wsparcie finansowe forum
Wsparcie finansowe forum
-
wyczuwam złosliwość w odpowiedzi ale mimo wszystko dzięki za odpowiedz. Chociaż może kolega Wojtek rozwinie temat czemu budowa , niemiecka wystawka i ktury pasóją do siebie? Trochę poniżające stwierdzenie jak na administratora.......
- grummer
To jeszcze naprawdę nie jest złośliwość ze strony Wojtka
Ja go doskonale rozumiem, bo jak widzę tak porażające błędy językowe, to sam mam ochotę wyłączyć komputer i rzucić nim o ścianę. Każda przeglądarka ma dzisiaj słownik, "ktury" podkreśla błędy, więc wynika to tylko z lenistwa 

Winylowe szaleństwo indie-rockowe
https://www.facebook.com/groups/673101102788216/
http://www.discogs.com/user/Grummer/collection
https://www.facebook.com/groups/673101102788216/
http://www.discogs.com/user/Grummer/collection
- Wojtek
- Administrator
- Kontakt:
sony PS-LX30
Jeśli mam coś rozwijać na ten temat to co najwyżej prywatniejura01 pisze:wyczuwam złosliwość w odpowiedzi ale mimo wszystko dzięki za odpowiedz. Chociaż może kolega Wojtek rozwinie temat czemu budowa , niemiecka wystawka i ktury pasóją do siebie? Trochę poniżające stwierdzenie jak na administratora.......

O ile ten zestaw Sony jest sprawny to warto by było go ożenić gdzieś by była kasa na ew. doprowadzenie do porządku Philipsa czy też na płyty

Minusem Philipsa jest to, że to belgijska konstrukcja, a co za tym idzie, ma same wyjścia DIN. Na starcie, jak w każdym starszym gramofonie, warto wymienić mu igłę.
Wsparcie finansowe forum
Wsparcie finansowe forum
-
sony PS-LX30
A czy moglbym sie podpiac pod ten temat czyli co sadzicie o PS-LX30 jakos pierwszy gramofon? Jaka igle byscie polecali do niego? czy raczej nie jest wart niczego by na nim sluchac?
Z gory dziekuje za jakakolwiek podpowiedz i pomoc.
Pzdr
T.
Z gory dziekuje za jakakolwiek podpowiedz i pomoc.
Pzdr
T.
- Wojtek
- Administrator
- Kontakt:
sony PS-LX30
Nie interesuj się tym modelem.
Wsparcie finansowe forum
Wsparcie finansowe forum
-
Witam, mam pytanie dlaczego ''omijać szerokim łukiem'' gramofon firmy Sony model PS-LX300 ? Miałam zamiar kupić własnie takimodel...a jaki jest najlepszy gramofon cenowo do 600 zł. Z góry dziękuję za odpowiedzi.
- Wojtek
- Administrator
- Kontakt:
Sony PS-LX30
Bo jest niegodny polecenia, nawet jakby kosztował 2x mniej. Przykro mi.gosienka1976 pisze:Witam, mam pytanie dlaczego ''omijać szerokim łukiem'' gramofon firmy Sony model PS-LX300 ? Miałam zamiar kupić własnie takimodel...
A to zależy czy patrzymy na nowe czy używanegosienka1976 pisze:a jaki jest najlepszy gramofon cenowo do 600 zł

Wsparcie finansowe forum
Wsparcie finansowe forum