Witam serdecznie
W dniu wczorajszym dostałem gramofon AEG MC 4420 RCA, już na przyszłość chciałbym zaopatrzyć się w dodatkową igłę do w/w gramofonu.
Jako, iż jestem zielony w tych sprawach, chciałbym zwrócić się do Was o pomoc w doborze odpowiedniej igły/modułu(?)
Pozdrawiam
Wkładka/igła do AEG MC 4420 RCA
-
- krolix
Wyszukiwarka nie pokazuje mi takiego tematu. Natomiast następnym krokiem nie powinien być zakup nowej igły tylko wymiana gramofonu na lepszy.
-
Re: Wkładka/igła do AEG MC 4420 RCA
http://www.winyl.net/viewtopic.php?f=11&t=428&hilit=aeg ...wszystko na temat wkładki w AEG
-
Rozumiem, że ten gramofon nie jest tym z wyższej półki, tylko z tej najniższej, lub jeszcze niższej. Jednak ceny igieł są dużo niższe, niż ceny nowych gramofonów, dlatego chciałbym pierw pozostać przy tym.krolix pisze:Wyszukiwarka nie pokazuje mi takiego tematu. Natomiast następnym krokiem nie powinien być zakup nowej igły tylko wymiana gramofonu na lepszy.
- krolix
Nie musisz kupować nowego gramofonu. Ten dostałeś wczoraj, zanim igła się zużyje pewnie będziesz chciał lub musiał kupić inny.bart pisze:Rozumiem, że ten gramofon nie jest tym z wyższej półki, tylko z tej najniższej, lub jeszcze niższej. Jednak ceny igieł są dużo niższe, niż ceny nowych gramofonów, dlatego chciałbym pierw pozostać przy tym.krolix pisze:Wyszukiwarka nie pokazuje mi takiego tematu. Natomiast następnym krokiem nie powinien być zakup nowej igły tylko wymiana gramofonu na lepszy.

- Wojtek
- Administrator
- Kontakt:
Jeśli naprawdę chcesz mieć zapasową igłę do AEG MC 4420 to kup sobie Sanyo ST 05D.
Tubylcza wredota, tudzież insza kanalia
Wsparcie finansowe forum
Wsparcie finansowe forum