Ale jaja !!!!!
- esdarek
- Gramofon: bambino
Ale jaja !!!!!
Biedactwo nawet teraz nie zrozumialoś
Idż się komplementować i nie pogrążaj się bardziej...

- esdarek
Ale jaja !!!!!
Widzisz Twoi koledzy z forum zamiast Ci napisać na privie ,że sie ośmieszasz tym "pochlebiam sobie" -jak każda osoba używająca słów ,których znaczenia nie zna- milczą i obserwują sytuację nabijając się z Ciebie tak samo jak ze mnie kiedy mi się wkleił opis z poprzedniej aukcji. Bo tacy to są ludzie.
Ostatnio zmieniony 08 wrz 2014, 20:51 przez esdarek, łącznie zmieniany 1 raz.
- Reymont
Re: Ale jaja !!!!!
esdarek piszesz, że się nie denerwujesz, ale mnie to wygląda, że jest wręcz przeciwnie i siedzisz za monitorem z twarzą w kolorze purpury

Ponoć pomaga

Ponoć pomaga

-
Ale jaja !!!!!
Ale przecież po czasie dopiero ktoś zajarzył,że to Twoja aukcja. Poza tym nastolatkiem nie jesteś i życie nauczyło,że w Polsce trzeba mieć skórę z węża.
Sztuką nie jest się śmiać z kogoś tylko umieć czasami zaśmiać się z siebie,niestety My Polacy tego nie umiemy...
Panuje stereotyp,że Szwedzi to chłodny pozbawiony humoru naród a tam ostatnio często jeżdząc widzę ich jako uśmiechniety,spokojny naród a Polaków już na promie łatwo rozpoznać,bo non stop spięci,zdenerwowani,ciągle gdzieś goniący i naburmuszeni....
Naprawdę więcej luzu,mniej złości a wszystkim będzie lepiej
Są ważniejsze sprawy by mogło być Ci przykro od tego incydentu.
P.S
Podoba mi się w Twoim opisie Duala stwierdzenie ''audiofilski'' ,ale mam nadzieję że to Cię nie uraziło
Sztuką nie jest się śmiać z kogoś tylko umieć czasami zaśmiać się z siebie,niestety My Polacy tego nie umiemy...
Panuje stereotyp,że Szwedzi to chłodny pozbawiony humoru naród a tam ostatnio często jeżdząc widzę ich jako uśmiechniety,spokojny naród a Polaków już na promie łatwo rozpoznać,bo non stop spięci,zdenerwowani,ciągle gdzieś goniący i naburmuszeni....
Naprawdę więcej luzu,mniej złości a wszystkim będzie lepiej

P.S
Podoba mi się w Twoim opisie Duala stwierdzenie ''audiofilski'' ,ale mam nadzieję że to Cię nie uraziło

-
No, ni Panie, ni zrozumialom.esdarek pisze:Biedactwo nawet teraz nie zrozumialośIdż się komplementować i nie pogrążaj się bardziej...

- KasparHauser
- Gramofon: Nieinterere2000
Ale jaja !!!!!
Wali się sam? Muszę to zobaczyć
.
No i trochę szkoda mi Wojtka, że go od kindybałów zwyzywał Dareczek...
Pozdrawiam, Kaspar Chujser

No i trochę szkoda mi Wojtka, że go od kindybałów zwyzywał Dareczek...
Pozdrawiam, Kaspar Chujser

- chudy_b
Ale jaja !!!!!
Koledzy to siedzą i obserwują z narastającym zażenowaniem służącą niczemu dyskusję. Esdarek szanuj się trochę człowieku. W dyskusjach poniżej pewnego poziomu po prostu się nie uczestniczy. Ty to zacząłeś i Ty to zakończ ja Cie proszę.esdarek pisze: koledzy z forum ......milczą i obserwują sytuację nabijając się z Ciebie tak samo jak ze mnie
-
- esdarek
Ale jaja !!!!!
kielek to mnie po prostu nie znasz:) Ja jestem ostoją optymizmu, luzu, genealnie jestem hipisem chyba: love & peace
audiofilski....no cóż jak to ktoś na tym forum napisał: marketing:P
Dodam tylko,że w środku znajduje się ten sam mechanizm co w 504 tylko obudowa taka plastikowa trochę ale nie taka jak w 511 i tym podobnych:)

audiofilski....no cóż jak to ktoś na tym forum napisał: marketing:P
Dodam tylko,że w środku znajduje się ten sam mechanizm co w 504 tylko obudowa taka plastikowa trochę ale nie taka jak w 511 i tym podobnych:)
- esdarek
110% racji-dałem się sprowokować,sorry muszę się bardziej kontrolowaćchudy_b pisze: W dyskusjach poniżej pewnego poziomu po prostu się nie uczestniczy. Ty to zacząłeś i Ty to zakończ ja Cie proszę.
Dzięki chudy_b!
-
Ale jaja !!!!!
Powiem szczerze,że nie znam tego gramofonu natomiast czasem uśmiecham się czytając opisy sprzedających,gdyż teraz marketowe badziewia nazywają już ''audiofilskimi'' i pojęcie te kiedyś zarezerwowane dla klasy hi fi ,później hi end spada na psy.
A ten Dual mi na takiego '' audiofilskiego'' po prostu nie wygląda,ale nie przeczę,że się mylę.
A ten Dual mi na takiego '' audiofilskiego'' po prostu nie wygląda,ale nie przeczę,że się mylę.
- tollo
Ale jaja !!!!!
Chciałbym przypomnieć, że poza jak już wspomniał esdarek poprawnością językową na forum obowiązuje jeszcze Netykieta. Bardzo prosiłbym wszystkich o przypomnienia sobie tych paru prostych zdań tam zawartych byśmy na forum nie mieli nieprzyjemnych sytuacji. Chciałbym zaznaczyć, że istnieje takie zjawisko jak Floodowanie, zwłaszcza na forum bardzo utrudnia porozumiewanie. Każdy użytkownik powinien wiedzieć, że ma funkcje edytowania postu, więc nie ma potrzeby pisać dwóch albo większej ilości postów jeden pod drugim.
-
" W dyskusjach poniżej pewnego poziomu po prostu się nie uczestniczy. "
chudy-b, bo strzepne Twojego robaczka.

chudy-b, bo strzepne Twojego robaczka.

Ostatnio zmieniony 09 wrz 2014, 06:41 przez misienka2008, łącznie zmieniany 3 razy.
-
- tollo
Ale jaja !!!!!
Pomijając fakt, że jesteśmy w dziale jakim jesteśmy i nazwa wątku również mało winylowa to starajmy się by takich dyskusji między użytkownikami nie było. Pośmiać się można, nawet warto! Jednak zawsze w dobrym guście.W dyskusjach poniżej pewnego poziomu po prostu się nie uczestniczy