Gramofon do 1500 zł
- Wojtek
- Administrator
- Kontakt:
Gramofon do 1500 zł
Jeśli nie wiesz co sam piszesz to naprawdę lepiej będzie jak już dasz temu spokój.
Tubylcza wredota, tudzież insza kanalia
Wsparcie finansowe forum
Wsparcie finansowe forum
- esdarek
- Gramofon: bambino
Gramofon do 1500 zł
Wojtuś Wojtuś... zmień dealera albo zmniejsz dawkę o połowę 
Z wiekiem poza dojrzałością przychodzi dystans do ludzi, rzeczywistości, zanika pieniactwo i nie trzeba sobie i wszstkim udowadniać ,że się jest najmądrzejszym. I tego Ci życzę z serca:)

Z wiekiem poza dojrzałością przychodzi dystans do ludzi, rzeczywistości, zanika pieniactwo i nie trzeba sobie i wszstkim udowadniać ,że się jest najmądrzejszym. I tego Ci życzę z serca:)
- Wojtek
- Administrator
- Kontakt:
Gramofon do 1500 zł
Czyli... kiedy zamierzasz dorosnąć? Bo na razie widzę u Ciebie tylko dziecinadę, którą starasz się wytykać u innych 
Zdrabnianie imion obcych osób czy też insynuacje, że ktoś jest na prochach raczej nie należy do dojrzałego zachowania.
Ucinam off-topową dyskusję, bo od takich sytuacji jest priv. Zgodnie z obietnicą, napisałem.
Chyba że boisz się rozmawiać prywatnie i oczekujesz poklasku od publiki (to też, jak przypuszczam, może wynikać z Twojej "dojrzałości").
Dla takich charakterów jest specjalny kącik: http://www.winyl.net/viewtopic.php?f=7&t=2049

Zdrabnianie imion obcych osób czy też insynuacje, że ktoś jest na prochach raczej nie należy do dojrzałego zachowania.
Ucinam off-topową dyskusję, bo od takich sytuacji jest priv. Zgodnie z obietnicą, napisałem.
Chyba że boisz się rozmawiać prywatnie i oczekujesz poklasku od publiki (to też, jak przypuszczam, może wynikać z Twojej "dojrzałości").
Dla takich charakterów jest specjalny kącik: http://www.winyl.net/viewtopic.php?f=7&t=2049
Wsparcie finansowe forum
Wsparcie finansowe forum
- chudy_b
Gramofon do 1500 zł
Panowie skończcie już ten spór. Ja nie zauważyłem u esdarka jakiegoś nachalnego reklamowania swoich gramofonów, czy zniechęcania do innych sprzedawców poza plak-handlarzynami. Za to cenię obecność na forum osób, które parę gramofonów naprawiły. Mogą być bardzo pomocni.
- Wojtek
- Administrator
- Kontakt:
Gramofon do 1500 zł
Też byłbym za tym, żeby jednak wrócić do bardziej merytorycznych dyskusji. Stąd to ucięcie.chudy_b pisze:Panowie skończcie już ten spór.
Wsparcie finansowe forum
Wsparcie finansowe forum
- esdarek
Re: Gramofon do 1500 zł
I tu się zgadzam. Dalsze przepychanki nie mają sensu. Wojtek to nie całe forum więc mu odpuszczam i piszę z tymi , z którymi ma to sens. Koniec sporu 

- Wojtek
- Administrator
- Kontakt:
Gramofon do 1500 zł
Świetnie, wszyscy zadowoleni 
eblues, jeśli nadal masz dylemat co wybrać z oferty Nomosa to pisz, ale jeśli jesteś z okolicy to tak czy siak chyba nie zaszkodzi się do nich przejechać.

eblues, jeśli nadal masz dylemat co wybrać z oferty Nomosa to pisz, ale jeśli jesteś z okolicy to tak czy siak chyba nie zaszkodzi się do nich przejechać.
Wsparcie finansowe forum
Wsparcie finansowe forum
- ROCHO
- Gramofon: SONY PS-X60
Gramofon do 1500 zł
To gdzie esdarek reklamuje te swoje gramofony ? z chęcią przejrzę ofertę.Co do NOMOS mają ciekawą ofertę.Jak coś znajdę ciekawego na pewno coś u nich kupię.
- esdarek
Gramofon do 1500 zł
RYCHO ja też chętnie zobaczę gdzie reklamuję
A tak serio: hobbystycznie w miarę wolnego czasu, którego z powodu wieku mam ostatnio trochę więcej, remontuję sobie od czasu do czasu jakiś gramofon. Jak już się nim nacieszę to wystawiam na Allegro. Robię to już od 20-30 lat tyle, że wcześniej z mniejszą częstotliwością no i dystrybucja była lokalna wśród znajomych, kolegów z branży, klientów mojej firmy (inna branża niż gramofony). Allegro otwiera nowy rynek. Mam jedno pomieszczenie zawalone gramofonami ,które czekają na swoją kolejkę, ale nie mogę się opanować i ciągle kupuję nowe:) Nie mam żadnej oferty, nie jestem handlarzem, nie żyję z tego. Ot po prostu taki nieszkodliwy fioł trochę ocierający się o mój zawód, bardziej o zainteresowania

A tak serio: hobbystycznie w miarę wolnego czasu, którego z powodu wieku mam ostatnio trochę więcej, remontuję sobie od czasu do czasu jakiś gramofon. Jak już się nim nacieszę to wystawiam na Allegro. Robię to już od 20-30 lat tyle, że wcześniej z mniejszą częstotliwością no i dystrybucja była lokalna wśród znajomych, kolegów z branży, klientów mojej firmy (inna branża niż gramofony). Allegro otwiera nowy rynek. Mam jedno pomieszczenie zawalone gramofonami ,które czekają na swoją kolejkę, ale nie mogę się opanować i ciągle kupuję nowe:) Nie mam żadnej oferty, nie jestem handlarzem, nie żyję z tego. Ot po prostu taki nieszkodliwy fioł trochę ocierający się o mój zawód, bardziej o zainteresowania

- zoombie
Gramofon do 1500 zł
Do NOMOSa nic nie mam, tylko dlaczego zdjęcia zrobił tak, aby nie było widać co za wkładka siedzi w tym 704? Wojtek może rozpoznaje, ale ja nie, a chyba oryginalnie siedzący w tym sprzęcie Shure V15 III to to nie jest ....Wojtek pisze:Z Duali to mamy u Nomosa takie oferty:
Dual 704
http://allegro.pl/dual-704-i4517224764.html
- chudy_b
Gramofon do 1500 zł
Zapytaj ich, co za problem.zoombie pisze:dlaczego zdjęcia zrobił tak, aby nie było widać co za wkładka
- ROCHO
- Gramofon: SONY PS-X60
Gramofon do 1500 zł
Dzisiaj rozmawiałem z gościem z NOMOSa w sprawie kupna gramofonu.Interesują mnie dwa modele.między innymi Dual 704.Wkładka Shure
- zoombie
No właśnie wyżej omawiany problem - uczciwości i szczerości intencji sprzedawcy.chudy_b pisze:Zapytaj ich, co za problem.zoombie pisze:dlaczego zdjęcia zrobił tak, aby nie było widać co za wkładka
@ROCHO - Shure Shure'owi nierówny.
- chudy_b
Gramofon do 1500 zł
No przecież nie powie Ci że w gramofonie jest jedno, a wyśle drugie. Kupowałem u NOMOSa. Jestem z Warszawy, nie chciało mi się do nich jechać, to przywieźli sami do domu. Spoko chłopakizoombie pisze:No właśnie wyżej omawiany problem - uczciwości i szczerości intencji sprzedawcy.

- krolix
Wydaje mi się, że sprzedawca aspirujący do miana profesjonalnego, obligatoryjnie powinien podawać, jaka wkładka zamontowana jest w gramofonie.