Sprzedam płyty ! PILNE
-
Sprzedam płyty ! PILNE
Witam!
Pilnie sprzedam ponad 200 płyt winylowych.
https://picasaweb.google.com/1026491440 ... directlink
W linku znajdują się fotografie okładek. Jeśli jesteś zainteresowana/y jakimś tytułem mogę podesłać więcej zdjęć oraz podać cenę. Dostępna opcja wysyłki lub odbioru osobistego w okolicach Rybnika.
Istnieje możliwość kupna całości kolekcji.
kontakt:
pjetras@boo.pl
Pozdrawiam
Pilnie sprzedam ponad 200 płyt winylowych.
https://picasaweb.google.com/1026491440 ... directlink
W linku znajdują się fotografie okładek. Jeśli jesteś zainteresowana/y jakimś tytułem mogę podesłać więcej zdjęć oraz podać cenę. Dostępna opcja wysyłki lub odbioru osobistego w okolicach Rybnika.
Istnieje możliwość kupna całości kolekcji.
kontakt:
pjetras@boo.pl
Pozdrawiam
- zoombie
- Wojtek
- Administrator
- Kontakt:
Sprzedam płyty ! PILNE
Skoro masz już towar wyceniony to podaj listę płyt z cenami. W przeciwnym wypadku, ogłoszenie wylatuje.
Tubylcza wredota, tudzież insza kanalia
Wsparcie finansowe forum
Wsparcie finansowe forum
-
Re: Sprzedam płyty ! PILNE
Postaram się do jutra napisać wszystkie ceny w opisach zdj w galerii. Wybaczcie mi niedbałość ale jestem nowy na forum. Zależy mi na sprzedaży całości za kwotę 2tyś. zł. Mogę sprzedać również na sztuki. Mogę umówić się na spotkanie, bądź podesłać więcej zdjęć płyt na życzenie. Pozdrawiam.
-
Sprzedam płyty ! PILNE
Ho,ho...ambitne plany,ale próbujpjetras pisze:Zależy mi na sprzedaży całości za kwotę 2tyś. zł.

-
Re: Sprzedam płyty ! PILNE
Płyt jest ponad 200, mam też kilkadziesiąt innych mniej znanych + kilkanaście mniejszych winyli, tzw. singli które bym dorzucił w gratisie. Patrząc po cenach na innych aukcjach czy ofertach sprzedażowych to moim zdaniem kwota nie jest wygórowana bo wychodzi poniżej 10 zł za szt, a wiadomo, że niektóre płyty są więcej warte a inne mniej. Zdaję sobie sprawę, że trudno znaleźć kupca, który kupiłby całość, ale należy próbować.kielek pisze:Ho,ho...ambitne plany,ale próbujpjetras pisze:Zależy mi na sprzedaży całości za kwotę 2tyś. zł.
-
Sprzedam płyty ! PILNE
Wiele zależy od stanu faktycznego płyt. Potrafisz go ocenić np. w.g Record Collector Graging System po odsłuchu? Czy masz inny sposób na ocenę ,czyli na tzw.oko? Po niektórych okładkach można domniemywać,że stan nie jest rewelacyjny.Weź to pod uwagę a nie tylko pieniążki.
Masz tam kilkanaście płyt polskiego rocka za które w dobrym stanie otrzymałbyś po kilkanaście złotych od sztuki,ale za słabszy stan to może po kilka złotych...
Masz także sporo tytułów na które będzie Ci ciężko znaleźć klienta choćby były to funkiel nówki.
Masz tam kilkanaście płyt polskiego rocka za które w dobrym stanie otrzymałbyś po kilkanaście złotych od sztuki,ale za słabszy stan to może po kilka złotych...
Masz także sporo tytułów na które będzie Ci ciężko znaleźć klienta choćby były to funkiel nówki.
- Reymont
- chudy_b
Sprzedam płyty ! PILNE
Zaraz tam frajera. Poprawiłeś sobie ego?
2000 PLN są nie realne. Masz kilka, może kilkanaście fajnych płyt, które mogłyby pójść za 40-50 PLN ale musiałyby być w idealnym stanie. Niestety nie da się liczyć wartości kolekcji na sztuki. Możesz mieć 2-3 płyty warte parę tysięcy, możesz mieć parę tysięcy płyt warte nic.
W Twoim przypadku - wątpię by udało się sprzedać całość za jednym zamachem, a już na pewno nie za 2000. Pozostaje mozolne opisywanie, wycenianie i wystawianie na Allegro pojedynczo, często miesiącami. Coś tam zarobisz, ale się napracujesz. Albo wystaw aukcję od 1 PLN na całość. Szybko łatwo i przyjemnie, ale na kokosy nie licz.
2000 PLN są nie realne. Masz kilka, może kilkanaście fajnych płyt, które mogłyby pójść za 40-50 PLN ale musiałyby być w idealnym stanie. Niestety nie da się liczyć wartości kolekcji na sztuki. Możesz mieć 2-3 płyty warte parę tysięcy, możesz mieć parę tysięcy płyt warte nic.
W Twoim przypadku - wątpię by udało się sprzedać całość za jednym zamachem, a już na pewno nie za 2000. Pozostaje mozolne opisywanie, wycenianie i wystawianie na Allegro pojedynczo, często miesiącami. Coś tam zarobisz, ale się napracujesz. Albo wystaw aukcję od 1 PLN na całość. Szybko łatwo i przyjemnie, ale na kokosy nie licz.
- Reymont
Sprzedam płyty ! PILNE
Możesz się już schować, nie rekontruj, bo ja Tobie nie odpiszę na pewno a poprawić to może sprzedający, ale cenę. Kilkaset złotych to max.Poprawiłeś sobie ego?
- Wojtek
- Administrator
- Kontakt:
Sprzedam płyty ! PILNE
Chłopaki, spokój. Niedawno debatowaliśmy o tym i uznaliśmy chyba zgodnie, że negatywne komentarze w stosunku do ofert giełdowych nie będą już tolerowane. Lepiej ignorować niż wylewać jad.
Też uważam, że jeśli sprawa jest pilna to najlepiej będzie wystawić cały zestaw od złotówki na alle.
Też uważam, że jeśli sprawa jest pilna to najlepiej będzie wystawić cały zestaw od złotówki na alle.
Tubylcza wredota, tudzież insza kanalia
Wsparcie finansowe forum
Wsparcie finansowe forum
-
- Gramofon: Micro Seiki DDX