To chyba ta co nie działa chałupniczo jak Tyesdarek pisze:A jaka to firma?
Gramofon do 500 zł
-
kielek
Re: Gramofon do 500 zł
- esdarek
- Gramofon: bambino
Gramofon do 500 zł
Aha, profesjonaliści znaczy
No to szacun.
-
pawel0777
Wątki zakupowe to jak Polsat :film grozy puszczany po kawałku,poprzeplatany długimi reklamamiWojtek pisze:Koledzy ostatnio za bardzo straszą nowicjuszy, to prawda, choć nie mają niczego złego na myśli (w większości)
Tej firmy nie brałbym już pod uwagękielek pisze:To chyba ta co nie działa chałupniczo jak Tyesdarek pisze:A jaka to firma?tylko płaci podatki
- esdarek
Gramofon do 500 zł
Nic bynajmniej o tym nie piszą więc nie ma czego się bać 
A tak serio -myślicie, że nie ma sensu zmieniać okablowania, obliczać pojemność układu, oddzielać masę chassis od sygnałowej, wywalać drucik i dawać nowy przewód , widełki, zmieniać igły na nowe,paski, czasem headshelle? ? Może rzeczywiście sobie darować bo ludzie tego nie usłyszą? Idzie na to kupa kasy ,a jak dla klienta to bez różnicy?
Inni robią na samym PLAKU i jeszcze są podziwiani...Może to jest kierunek?
A tak serio -myślicie, że nie ma sensu zmieniać okablowania, obliczać pojemność układu, oddzielać masę chassis od sygnałowej, wywalać drucik i dawać nowy przewód , widełki, zmieniać igły na nowe,paski, czasem headshelle? ? Może rzeczywiście sobie darować bo ludzie tego nie usłyszą? Idzie na to kupa kasy ,a jak dla klienta to bez różnicy?
Inni robią na samym PLAKU i jeszcze są podziwiani...Może to jest kierunek?
Ostatnio zmieniony 05 sie 2014, 14:46 przez esdarek, łącznie zmieniany 2 razy.
-
kielek
Gramofon do 500 zł
A co Cię kolego tak boli? Masz tam jakieś udziały czy co,że tak dzielnie bronisz brak profesjonalizmupawel0777 pisze: Tej firmy nie brałbym już pod uwagę .Nie wiadomo czy dają drogie kable OFC a i wtyczki pewnie plastikowe
- esdarek
kielek daj spokój -kolega raz sobie wykonfabulował, że jestem złodziejem i nie płacę podatków, potem, że daję chińskie tandetne kable i wtyki, na końcu jeszcze ,że za tanio sprzedaje więc jeśli ma chłopak mocne postanowienie wierzyć w to co sam wymyślił nie trza go na siłę z błędu wyprowadzać. Nie nasza tu rola...
Poza tym nie sądzę aby on bronił braku profesjonalizmu-on po prostu próbuje mnie zdyskredytować i tu by można zadać sobie pytanie jaki ma w tym interes. No ale to pytanie jest retoryczne bo odpowiedz absolutnie mnie nie interesuje
Poza tym nie sądzę aby on bronił braku profesjonalizmu-on po prostu próbuje mnie zdyskredytować i tu by można zadać sobie pytanie jaki ma w tym interes. No ale to pytanie jest retoryczne bo odpowiedz absolutnie mnie nie interesuje
-
pawel0777
"Uderz w stół a nożyce się odezwą" czyli ciąg dalszy o plakach i drogich smarkach 
-
pszemcio
Gramofon do 500 zł
Nie chcę oceniać sklepu czy jego "profesjonalizmu", bo póki co jeszcze u nich nic nie kupiłem. Odpisałem, że to chyba jednak wkładka AT-91 i Pan przyznał mi rację, dodając że i tak miedzy nimi nie ma różnicy. Nie wiem, nie znam się, ale i tak liczyłem się z tym że kupię do tego inną wkładkę jakby co.
- esdarek
Zgadzam się w całej rozciągłości-to w końcu niepodważalna logika. Szkoda, że trafiają się tacy, którzy tak podstawowych rzeczy nie rozumieją:)pszemcio pisze:Nie chcę oceniać sklepu czy jego "profesjonalizmu", bo póki co jeszcze u nich nic nie kupiłem.
-
pszemcio
Ależ ty jesteś męczący, oczekiwałem raczej że może ktoś skoryguje stwierdzenie o tych wkładkach.
- esdarek
Dziękuje, nie trzeba było,czuję się zawstydzonypszemcio pisze:Ależ ty jesteś męczący.
Mogę Ci jakąś tezę obalić czy podważyć twierdzenie tylko powiedz o co Ci chodzi. Chcesz się czegoś dowiedzieć o AT91?
-
pszemcio
Gramofon do 500 zł
To skończ ironizować i czytaj posty, napisałem wyżej o co chodzi, co mi odpisał sprzedawca na temat wkładki.
"AT 91 i AT 75 to praktycznie to samo"
"AT 91 i AT 75 to praktycznie to samo"
Ostatnio zmieniony 05 sie 2014, 21:14 przez pszemcio, łącznie zmieniany 1 raz.
- esdarek
Gramofon do 500 zł
Ja nie mogę skończyć bo nie zacząłem. Musisz się zwrócić z prośbą do tych, którzy życiowe niepowodzenia i inne frustracje musza leczyć na forach o gramofonach bo realu ich już nikt nie słucha
No i wyszło ,że to Ty nie czytasz postów...
No i wyszło ,że to Ty nie czytasz postów...
-
pszemcio
- esdarek
Gramofon do 500 zł
Wracając do tematu-AT91 do AT75 ma się jak vw do cadillaca. Mniej więcej. Trochę trudno też te wkładki pomylić. Podać szczegóły?