INNE FORA- bardziej lub mniej podobne/siostrzane...?
-
Ja trafiłem na takie:
http://www.audiovintage.fr/leforum/
http://www.audiovintage.fr/leforum/
-
Re: INNE FORA- bardziej lub mniej podobne/siostrzane...?
Ponad 20 tys. użytkowników,
http://www.recordcollectorsguild.org/in ... e=PNphpBB2
http://www.recordcollectorsguild.org/in ... e=PNphpBB2
-
- Czołgista
-
Re: Portale muzyczne / recenzje płyt itp.
Do nas też zaglądasz tylko czasem i nie wiem czemu ma służyć reklamowanie tutaj forum ''banitów''.
- Wojtek
- Administrator
- Kontakt:
Bedąc założycielem i administratorem? OK. Tak trzymajCzołgista pisze:ja czasem zaglądam na

No wiesz, inne forum to inne forumkielek pisze:i nie wiem czemu ma służyć reklamowanie tutaj forum ''banitów''.

Zawsze warto mieć alternatywę niż jej nie mieć.
Może jest to znak końca rozsyłania cichaczem zaproszeń za pośrednictwem winyl.net? Oby.
Tubylcza wredota, tudzież insza kanalia
Wsparcie finansowe forum
Wsparcie finansowe forum
-
Re: INNE FORA- bardziej lub mniej podobne/siostrzane...?
Co ktoś się skarżył?Wojtek pisze:rozsyłania cichaczem zaproszeń za pośrednictwem winyl.net

-
Fajnie,że koledzy mogą i mają gdzie pisać peany na temat klunkrów,ale forma propagowania poprzez winyl.net w ten sposób świadczy o braku klasy i honoru u tych osobników...Dla mnie żenadaWojtek pisze:No wiesz, inne forum to inne forum

-
Kielek, nie napinaj się tak, bo ci żyłka pęknie.kielek pisze:świadczy o braku klasy i honoru u tych osobników...

Chcieli to sobie założyli swoje własne forum. Ja też dostałem zaproszenie i się tam zarejestrowałem. Głównie dlatego, że podejmowane tematy wykraczają poza zakupy używanego sprzętu w kwotach od-do. Zobaczymy jak to się rozwinie i czy w ogóle się rozwinie, ale myślę, że nie ma się co z góry obrażać ani stroszyć.
- Wojtek
- Administrator
- Kontakt:
A jak myślisz?zbyszek1982 pisze: Co ktoś się skarżył?
Część osób tak, inne po prostu uznały że warto dać mi o tym znać.
Na skargi oczywiście nie reagowałem, bo tego typu akcje nie są przecież niczym zakazanym.
Skąd bym mógł się o tym dowiedzieć wcześniej jak nie od samych forumowiczów?

Ja bym tak ostro tego nie ocenił. Może ktoś się obawiał, że będę kneblował wszelkie publiczne informacje na ten temat?kielek pisze:ale forma propagowania poprzez winyl.net w ten sposób świadczy o braku klasy i honoru u tych osobników
Ewentualnie mogło też chodzić stricte o selekcję użytkowników, którzy mieliby wstęp do "elitarnego grona", ale w to akurat wątpię, bo byłoby to zbyt dziecinne.
Nie chcę w tym wypadku zgadywać

Też tak do tego podchodzę, choć kielkowi chyba bardziej chodziło o samą formę "reklamy", a nie o samo istnienie forum Czołgisty.zbyszek1982 pisze:Zobaczymy jak to się rozwinie i czy w ogóle się rozwinie, ale myślę, że nie ma się co z góry obrażać ani stroszyć.
Tubylcza wredota, tudzież insza kanalia
Wsparcie finansowe forum
Wsparcie finansowe forum
-
Wyluzuj gumki zbyszek
Ja nie mam nic przeciwko ich forum. I tak jak napisałem fajnie,że sobie znaleźli miejsce zamiast użerac się tu z co niektórymi(choćby ze mną
) załamała mnie jedynie forma propagacji ich dzieła ,czyli zaproszenia tajne przez poufne i ''spontaniczny'' post Czołgisty.

-
Nie wiem ile osób dostało zaproszenie, ani jaka była jego forma. Ja dostałem sms 
Z tego co wiem, zaproszenia poszły do tych osób, które wcześniej udzielały się w dyskusjach z osobami na nowym forum. Nie było więc tu jakiegoś "elitarnego" klucza, a zwykła chęć utrzymania kontaktu.
Myślę, że uprzejmiej było wysłać pw do paru osób, niż zakładać otwarty wątek, który by pewnie doprowadził do niepotrzebnych utarczek.
Chyba tyle ode mnie, żeby nie przeciągać.
Pozdrawiam

Z tego co wiem, zaproszenia poszły do tych osób, które wcześniej udzielały się w dyskusjach z osobami na nowym forum. Nie było więc tu jakiegoś "elitarnego" klucza, a zwykła chęć utrzymania kontaktu.
kielek pisze:zaproszenia tajne przez poufne
Myślę, że uprzejmiej było wysłać pw do paru osób, niż zakładać otwarty wątek, który by pewnie doprowadził do niepotrzebnych utarczek.
Chyba tyle ode mnie, żeby nie przeciągać.
Pozdrawiam
-
Założenie osobnego wątku w takiej sytuacji jaka miała miejsce było by szczytem bezszczelności.Są fora społecznościowe,maile,telefony(tak jak było to w Twoim przypadku) oraz masa innych form kontaktu,choćby spotkania w zaufanym gronie np. na bluesowym koncerciezbyszek1982 pisze: Myślę, że uprzejmiej było wysłać pw do paru osób, niż zakładać otwarty wątek, który by pewnie doprowadził do niepotrzebnych utarczek.

To już wszystko co miałem do powiedzenia w tym temacie

- Reymont
Ja nie otrzymałem zaproszenia, chyba mnie chłopaki nie polubili

- chudy_b