Gramofon do 1000 zł
-
Gramofon do 1000 zł
Jak ktoś lubi Duale to czemu nie? Dobry i udany model,ale jak dla mnie warty max.700~800zł i nie z pokrywą dorabianą na ZPT...
- Ukaniu
- Kontakt:
Re: Gramofon do 1000 zł
Myślę, że nie pokrywa decyduje o tym czy go warto kupić. Jak 721 to z V15III.
Od oleum plakum na plincie robi mi się mdło a opis z innego gramofonu dopełnia ten wojenny krajobraz.
Od oleum plakum na plincie robi mi się mdło a opis z innego gramofonu dopełnia ten wojenny krajobraz.
Serwis i projektowanie elektroniki, także audio http://www.ldl-elektronika.pl
Prawo Hofstadtera mówi: skomplikowana czynność zawsze zajmie więcej czasu niż zaplanowano także jeśli planując brano pod uwagę prawo Hofstadtera.
Prawo Hofstadtera mówi: skomplikowana czynność zawsze zajmie więcej czasu niż zaplanowano także jeśli planując brano pod uwagę prawo Hofstadtera.
-
Chciałem delikatnie zauważyć ,że nie podałem pokrywy jako główny element dyskwalifikujący ten gramofon a jednak jego cenę.Ukaniu pisze:Myślę, że nie pokrywa decyduje o tym czy go warto kupić. Jak 721 to z V15III.
Jednak niechlujnie dorobiona pokrywa tak samo jak spora ilość plaku(oleju) świadczy o nienajlepszym przypicowaniu sprzętu na sprzedaż.Kwestia wkładki za tą cenę gramofonu też nie pozostaje bez znaczenia

-
Gramofon do 1000 zł
A może doradzicie mi jakiś inny gramofon. Od jakiegoś czasu przeglądam allegro i nic ciekawego nie mogę znaleźć, ceny też wydają się z kosmosu. Interesuje mnie sprzęt z napędem bezpośrednim, marka nie jest taka ważna, cena może być trochę ponad 1000. Na początku interesowałem się aukcjami użytkownika NOMOS:
http://allegro.pl/listing/user/listing. ... 022&id=778
ceny ma wysokie ale z drugiej strony to serwis i sprzęt jest sprawdzony.
http://allegro.pl/listing/user/listing. ... 022&id=778
ceny ma wysokie ale z drugiej strony to serwis i sprzęt jest sprawdzony.
-
Gramofon do 1000 zł
Wiadomo,że za sprawdzony sprzęt i załóżmy że po serwisie(choć może to mieć różne znaczenie) sprzedawca ma prawo więcej żądać,ale mi osobiście nóż się w kieszeni otwiera jak cennik ma ustalony razy dwa.
Przykład z w/w Dualem czy np.Pioneerem PL 12 D,który jest solidnym paskowcem,ale nic poza tym i jego wartość to 400~450 zł a krzyczą sobie za niego w Nomosie 800 zł.Jak dla mnie to przegięcie.
Przykład z w/w Dualem czy np.Pioneerem PL 12 D,który jest solidnym paskowcem,ale nic poza tym i jego wartość to 400~450 zł a krzyczą sobie za niego w Nomosie 800 zł.Jak dla mnie to przegięcie.
- Cracker
Gramofon do 1000 zł
Zbij cenę do 1000 zł i bierz Pioneera PL 540.
Just take those old records off the shelf
I'll sit and listen to 'em by myself
Today's music ain't got the same soul
I like that old time rock and roll
-
Cracker pisze:Zbij cenę do 1000 zł i bierz Pioneera PL 540.
Albo tutaj zbić cenę i tego
http://allegro.pl/gramofon-vintage-pion ... ml#thumb/1
Pełen automat z niezłą wkładką
http://allegro.pl/super-gramofon-luxman ... 03982.html
Też fajna maszyna

- Cracker
Gramofon do 1000 zł
Kielek radzi jeszcze lepiej.
Bierz póki jeszcze są.

Wiem co mówię , mam takie dwa.
Bierz póki jeszcze są.

Pełny automat ale z manualną opcją. Pełny wypas.kielek pisze:Pełen automat z niezłą wkładką

Wiem co mówię , mam takie dwa.
Just take those old records off the shelf
- Wojtek
- Administrator
- Kontakt:
Gramofon do 1000 zł
Jak większość tradycyjnych automatówCracker pisze:Pełny automat ale z manualną opcją. Pełny wypas.

Tubylcza wredota, tudzież insza kanalia
Wsparcie finansowe forum
Wsparcie finansowe forum
-
Gramofon do 1000 zł
Hej Panowie, dzięki za podesłane linki te gramofony prezentują się na prawdę nieźle tylko jest małe ale. Z pewnych przyczyn nie do końca zależnych ode mnie dobrze by było gdyby gramofon był czarny
Będę bardzo wdzięczny za wszystkie linki do allegro.

-
- Gramofon: Micro Seiki DDX
Gramofon do 1000 zł
Koledzy dobrze ci radzą.
Luxman jest śliczny i możesz go przepastować na czarno
Luxman jest śliczny i możesz go przepastować na czarno

- esdarek
- Gramofon: bambino
tego luxmana można przecież zrobić na czarny mat, połysk,czarny o strukturze drewna itp. jest to proces w 100% odwracalny. robiłem takie rzeczy wielokrotnie i to w obydwie strony (klient sobie życzył w drewnie ,a sprzęt fabrycznie był czarny lub srebrny)
-
- Gramofon: Dual 604
Gramofon nieznany przedział cenowy
Witam.Pozwoliłem sobie założyć nowy wątek ponieważ nie mam pojęcia w jakich cenach szukać gramofonu. Posiadam wzmacniacz Harman Kardon HK680,kolumny dali 450 ,szukam gramofonu i pre takiego które nie przewyższy jakością tego zestawu i znów i nie będzie nie wykorzystany cały potencjał.Proszę o jakieś porady bo nie chcę błądzić ...
Dual CS604
Dj pre2
Rotel Rcd-951
Krell KAV300i
Heco celan xt501
Dj pre2
Rotel Rcd-951
Krell KAV300i
Heco celan xt501
-
Założyłeś wątek w złym dziale,gdyż to wątek zakupowy odnoszący się do płyt,więc Admin go tak usunie/przeniesie.
Tak zdrowo rozsądkowo to ja bym szukał gramofonu w okolicach 400~600zł,a co do pre to wersja minimalna to taki Dj Art pre a lepiej(drożej) to np. coś z CA.
Tak zdrowo rozsądkowo to ja bym szukał gramofonu w okolicach 400~600zł,a co do pre to wersja minimalna to taki Dj Art pre a lepiej(drożej) to np. coś z CA.
- Wojtek
- Administrator
- Kontakt:
adler, wątpię byś miał worek pieniędzy bez dna. Powiedz ile chcesz na niego przeznaczyć.
Jeśli gramofon ma nie być nowy i zarazem będzie to Twój pierwszy tego typu sprzęt to myślę że powyżej 1000 zł nie ma co się pchać.
Jeśli gramofon ma nie być nowy i zarazem będzie to Twój pierwszy tego typu sprzęt to myślę że powyżej 1000 zł nie ma co się pchać.
Tubylcza wredota, tudzież insza kanalia
Wsparcie finansowe forum
Wsparcie finansowe forum