Tapatalk dla winyl.net
- KasparHauser
- Gramofon: Nieinterere2000
- tollo
- KasparHauser
- Wojtek
- Administrator
- Kontakt:
Tapatalk dla winyl.net
Musi być jakaś sensowna przewaga. Przy 50/50 to można co najwyżej rzucać monetą 

Tubylcza wredota, tudzież insza kanalia
Wsparcie finansowe forum
Wsparcie finansowe forum
- KasparHauser
- Reymont
Tapatalk dla winyl.net
Ej halo co to za demokracja tutaj? Dlaczego do głosów nie są przykładane wagi?
Sorry Kaspar ale przytrollowałem na nie 

-
Tapatalk dla winyl.net
Wprawdzie jestem już spoza forum ale dyskusja na temat TT wydaje mi się dziecinna. Nie rozumiem jak poważne forum może tej funkcji nie posiadać, teraz w erze tabletów, smartfonów?? Jak można zagłosować w ankiecie na nie?? No chyba że komuś żal 10 zeta na TT na andka. To nie powinno podlegać dyskusji, albo forum chce żyć albo tylko jakoś trwać. Tu już Admin musi sam sobie odpowiedzieć na to pytanie.
- falon
Tapatalk dla winyl.net
Ja glosowalem na nie. Nidgy nie uzywalem bo mobilne apki mi zazwyczaj nie pasuja a jak wchodze na jakies forum i za kazdym razem musze zaznaczac ze nie chce tt tylko wersje normalna to mnie z lekka drazni.
Co ma powaga forum do opcji TT?
Co ma powaga forum do opcji TT?
Dual CS 704; Denon PMA-355UK; Infinity Reference 30; CD Marantz CD6000OSE; Tape Sony TC-KB820S QS
- Wojtek
- Administrator
- Kontakt:
Tapatalk dla winyl.net
Pilot:
Pamiętaj że mamy już widok dla urządzeń mobilnych, niezależny od Tapatalk, który działa dla wszystkich (nawet na PC), jest opcjonalny i nie wymaga instalacji czy zakupu dodatkowych aplikacji.
Nie wiem dlaczego fani Tapatalk odrzucają to co już mamy. Przypuszczam, że to kwestia preferencji.
Jedyny sensowny argument jaki dotąd usłyszałem w tej sprawie to kwestia skalowania zbyt dużych obrazków i zapisywanie ich na serwerach Tapatalk. Pozostałe głosy, spod bandery "bo tak, a nie inaczej" są dla mnie mniej ważne, bo nie przekonują do niczego.
Problem techniczny polega na tym, że jeden widok z drugim mógłby kolidować przy wykryciu mobilnego urządzenia.
Wpadł mi za to jeden pomysł kompromisowy, ale zanim się nim z wami podzielę, sprawdzę na ile byłoby to możliwe do zrealizowania (bezboleśnie).
Pamiętaj że mamy już widok dla urządzeń mobilnych, niezależny od Tapatalk, który działa dla wszystkich (nawet na PC), jest opcjonalny i nie wymaga instalacji czy zakupu dodatkowych aplikacji.
Nie wiem dlaczego fani Tapatalk odrzucają to co już mamy. Przypuszczam, że to kwestia preferencji.
Jedyny sensowny argument jaki dotąd usłyszałem w tej sprawie to kwestia skalowania zbyt dużych obrazków i zapisywanie ich na serwerach Tapatalk. Pozostałe głosy, spod bandery "bo tak, a nie inaczej" są dla mnie mniej ważne, bo nie przekonują do niczego.
Problem techniczny polega na tym, że jeden widok z drugim mógłby kolidować przy wykryciu mobilnego urządzenia.
Wpadł mi za to jeden pomysł kompromisowy, ale zanim się nim z wami podzielę, sprawdzę na ile byłoby to możliwe do zrealizowania (bezboleśnie).
Wsparcie finansowe forum
Wsparcie finansowe forum
-
Tapatalk dla winyl.net
Sam często używam tabletu,ale głosowałem na nie,bo jakoś przyzwyczaiłem się do "pełnego widoku" i nic mi nie przeszkadza,by dalej z takiej formy korzystać 

- KasparHauser
Tapatalk dla winyl.net
Kielek, bo masz taba. Ja mam I9001 z ok. 140 MB wolnego ramu :p ... Wygodniej skupić fora w jednej apce, a nie latanie, Opera Mini, TT, OM, TT, OP ...
- Reymont
Re: Tapatalk dla winyl.net
Skoro jesteś poza to co tu robisz?Pilot pisze:Wprawdzie jestem już spoza forum ale
I jeszcze to implikowanie czegokolwiek.Pilot pisze:dyskusja na temat TT wydaje mi się dziecinna.

- KasparHauser
-
- Wojtek
- Administrator
- Kontakt:
Tapatalk dla winyl.net
To w między czasie dobiło do 12/6? Nawet nie zauważyłem 

Wsparcie finansowe forum
Wsparcie finansowe forum