Naprawa Dual 1239 - Łódź?
- krzysius1978
- Kontakt:
witam panowie potrzebuje naprawic gramofon dual 1239 gdzies w łodzi albo oklicach pomozecie?? pisalem do Pana Kocewicza ale sie nie odzywa pomocy!
- krzysius1978
- Kontakt:
Re: Koszt renowacji Daniela
potrzebuje naprawic duala 1239 prosze o pomocWojtek pisze:Kocewicz? Piotrek? Winters? Chce wam się naprawić Daniela dla kolegi?
- zoombie
Re: Koszt renowacji Daniela
Kocewicz od paru miesięcy nie pojawia się na forum, Vinylpiotrek i Winters zostali zbanowani, więc nie odpowiedzą, chyba że napiszesz do któregoś z nich na maila.krzysius1978 pisze:potrzebuje naprawic duala 1239 prosze o pomocWojtek pisze:Kocewicz? Piotrek? Winters? Chce wam się naprawić Daniela dla kolegi?
- krzysius1978
- Kontakt:
Koszt renowacji Daniela
doradz mi prosze do kogo konkretnie sie najlepiej odezwac? a Ty nie potrafisz naprawiac?
- zoombie
Koszt renowacji Daniela
Swego czasu korespondowałem na PW z Kocewiczem na temat ewentualnej naprawy mojego 1237 (wciąż na nią czeka
). Z Vinylpiotrkiem i Wintersem nie zdążyłem zawrzeć bliższej znajomości, więc sorry, ale nie doradzę do kogo się zwrócić. Pisz na maila (nie PW) do nich wszystkich, jest szansa, że ktoryś odpowie 

- krzysius1978
- Kontakt:
- Wojtek
- Administrator
- Kontakt:
A może powiesz nam chociaż co jest nie tak z gramofonem zamiast szukać na siłę komu by tu tą skrzynkę wcisnąć w łapy?
Tubylcza wredota, tudzież insza kanalia
Wsparcie finansowe forum
Wsparcie finansowe forum
- krzysius1978
- Kontakt:
witam nie chce na sile nikomu wciska przede wszystkim nie szukam darmowej przyslugi to moze tak...kupilem go za pare groszy na allegro ma sparciale paski tzn jeden malutki sparcial i sie rozerwal ten duzy spadl po drodze najprawdopodobniej rozlecialo sie cale ramie nie ma wkladki nie ma igly nie ma przeciwwagi caly ten mechanizm od przeciwramienia jest rozbarbolony ja kupuje stare rzeczy i sobie odnawiam w wolnej chwili ale to bardziej optycznie poprostu fascynuja mnie gramofony kupilem wczesniej duala 1214 i sobie z nim poradzilem ale ten 1239 jest zbyt mocno rozleciany dlatego szukam kogos kto ma serce do tego nie bron boze frajera co mi za darmo ponaprawia...
- chudy_b
Ktos Ci zapier.. ił przecinek i kropkę z klawiatury? A nie, sorry, kropke masz

- Wojtek
- Administrator
- Kontakt:
Wybacz, ale z tego co piszesz to to nie jest kwestia naprawy tylko złożenie trupa do kupy. A to wymaga części. Czyli szukasz kogoś kto ma worek pasujących części do Twojego Duala.krzysius1978 pisze:kupilem go za pare groszy na allegro ma sparciale paski tzn jeden malutki sparcial i sie rozerwal ten duzy spadl po drodze najprawdopodobniej rozlecialo sie cale ramie nie ma wkladki nie ma igly nie ma przeciwwagi caly ten mechanizm od przeciwramienia jest rozbarbolony
Życzę powodzenia w szukaniu

Poza tym, mówimy o gramofonie, który w dobrym stanie jest wart jakieś 200-250 złotych (a na giełdach jeszcze mniej).
Nie wiem czy uda się go wskrzesić za tyle pieniędzy, więc cała operacja może być po prostu nieopłacalna.
Jak dla mnie to albo poszukasz kolejny taki sam model, nieco bardziej kompletny (jako dawcę) albo kupisz sprawny egzemplarz, a swój sprzedaż komuś na części albo dasz sobie w ogóle spokój z tematem.
Tubylcza wredota, tudzież insza kanalia
Wsparcie finansowe forum
Wsparcie finansowe forum
- krzysius1978
- Kontakt:
ok Wojtek dziekuje za rade...pozdrawiam zamykam temat w takim razie