http://twojepc.pl/news31029/Unitra-powr ... kowej.html
Widocznie wyszli z założenia,że miłośnicy dawnej Unitry to dzisiaj starsi zamożni ludziezbyszek1982 pisze:Już widzę, jak ktoś kupi ten ich wzmacniacz za 10k. Ja wiem, że parcie na skojarzenia z PRL jest teraz modne, ale budowanie na ich podstawie marki audio nie ma większego sensu.
To się może sprawdzić w przypadku koszulek i innych tanich gadżetów z cenami poniżej progu impulsowego. Ludzie kupujący wzmacniacze za 10k PLN to jest jednak inna grupa klientów.
kielek pisze:Widocznie wyszli z założenia,że miłośnicy dawnej Unitry to dzisiaj starsi zamożni ludzie
Jeśli te repliki grają tak jak grały oryginały, to mówiąc oględnie jest słabo. Oryginały dawno , dawno temu miałem. Nie grało to dobrze a na dodatek te plastikowe elementy łamliwe były. Marketowe zamknięte Philipsy za 40 zł dostępne dzisiaj od reki to dokładnie ta klasa dźwięku. No chyba, że te repliki mają poprawione przetworniki.kaf pisze:Z ciekawości bym posłuchał tych słuchawek, bo jakoś nie wierzę w ich jakość. Za cenę 250zł zamiast tych replik SN50 można dostać używane Tonsile 400ileśtam albo jakiś sensowniejszy model Audiotechniki lub AKG, a nie jakieś nie wiadomo co.