Przykre...
Juz przedmówcy mówili,
Polityka i sprawa gustów to śliski temat...
Lepiej sie kurna za zagady weżcie

a masz jakiś patent na internetowego liścia?Acia pisze:a ja myślałam, że faceci załatwiają wszystko wprost,krótka piłka i do widzenia a tu się ciągnie temat czy Wojtek jest zły czy Vinylpiotrek czy ktokolwiek inny, panowie dajcie sobie z liścia i do przoduLubie was czytać ale nie róbcie już dramatów
Weź łatwiejsze! Siedzę i siedzę nad tą ostatniąkaZ pisze:Lepiej sie kurna za zagady weżcie
OKtollo pisze:Weź łatwiejsze! Siedzę i siedzę nad tą ostatniąkaZ pisze:Lepiej sie kurna za zagady weżcie
Eh, po co w ogóle jeszcze marnuję czas na ten beznadziejny przypadek?Robert007Lenert pisze:Wnioskuję do admina o zbanowanie użytkownika Wojtek. Ilość i waga epitetów jakimi raczy innych forumowiczów nie powinna być tolerowana. Z poważaniem. Robert Lenert
eenneell pisze:Wojtek pisze:eenneell się znowu zesrał intelektualnie.Wojtek pisze:Brzmi jak definicja zakompleksionego egoistycznego debila.Wojtek pisze:Wybacz Łukasz, ale Ty jako swego rodzaju nieobliczalna i hipokrytyczna szuja forumowa raczej nie powinieneś zabierać głosu na temat cnot czy rozwagi, a tym bardziej jeśli chodzi o cierpliwość czy tolerancję
Naprawiłem, dziwne, że się popsuł.misienka2008 pisze:Nie otwiera sie "obrazek " od Tollo, tez tak macie ?
misienka jak na obrazku:)misienka2008 pisze:Acia, wytlumacz mnie zacofanemu co to znaczy: dajcie sobie z liscia ?
niektórzy uważają może, że w internecie wszystko można, jest się trochę anonimowym, można podeprzeć wiedzę googlamiWojtek pisze:Acia:
Ja też nie wiem czemu ludzie będący od dawna "anty" wolą ciągnąć dramat zamiast sobie pójść.
Jakaś odmiana masochizmu?
a ten pan dla mnie nic nowego nie wniósł w żadną dyskusję, to taki typ chyba co czeka aż koledzy dop... komuś a on stoi z tyłu i mówi no właśnie, mają rację. Może nie musiał stąd być wyrzucony ale czy owoc zaatakowany pleśnią kroicie na pół i jecie tam gdzie pleśń nie jest widoczna?Wojtek pisze:Robert007Lenert pisze:
Wnioskuję do admina o zbanowanie użytkownika Wojtek. Ilość i waga epitetów jakimi raczy innych forumowiczów nie powinna być tolerowana. Z poważaniem. Robert Lenert
Myslę, że jest to absolutnie niemożliwe. Pisałem, już, że ja również niektórych Wojtka zachowań nie aprobuję, ale wyrzucając Roberta i Vinylpiotrka, miał rację. Z Wintersem IMHO postąpił zbyt pochopnie. To że go popieram, nie czyni mnie jego przydupasem. Poza tym jak widać las rąk w obronie banitów się nie podniósł i to bynajmniej nie ze strachu przed banem.kielek pisze: ....niektórzy stwierdzą za plecami,że zostały tylko same" przydupasy Wojtka"....