szczególnie jak spadną z parapetu lub regałueenneell pisze: dadzą Łubudubu

W przez Ciebie podanym modelu Cantonów, mam zastrzeżenia do obudowy kolumn, bo wygląda na plastikową,
no,ale ja akurat 'tych' nie znam

szczególnie jak spadną z parapetu lub regałueenneell pisze: dadzą Łubudubu
Wziąłem je. Sprzedawca wygląda na uczciwego i niekręcącego. Dam znać jak je dostanęWaluch pisze:końcówki ucinasz i masz + -
następnie podłączasz do wzmacniacza, to nic trudnego
natomiast jakbyś chciał pogrzebać/stuningować to możesz dorobić gniazda głośnikowe
Przeczytałem, że "podłogówki też mogą być", ale skoro takie GLE 70 byłyby zbyt bycze to sam już nie wiem co autor miał na myśligrummer pisze:70 są troszkę za duże jak na mój gust, nie zmieszczą mi się do pokoju.
Leżą już trochę.grummer pisze:Zresztą wątpię, że pójdą za 299 zł
Nie dość, że dobre i tanie to jeszcze "picuś glancuś", tak?grummer pisze:Druga sprawa, to nie ukrywam, że stan wizualny też idzie w parze z jakością, a tutaj raczej tak nie jest
Picuś glancuś musi byćWojtek pisze:Przeczytałem, że "podłogówki też mogą być", ale skoro takie GLE 70 byłyby zbyt bycze to sam już nie wiem co autor miał na myśligrummer pisze:70 są troszkę za duże jak na mój gust, nie zmieszczą mi się do pokoju.
Miałeś na myśli takie "cieniasy" jak najtańsze fronty do kina domowego?
Leżą już trochę.grummer pisze:Zresztą wątpię, że pójdą za 299 zł
Nie dość, że dobre i tanie to jeszcze "picuś glancuś", tak?grummer pisze:Druga sprawa, to nie ukrywam, że stan wizualny też idzie w parze z jakością, a tutaj raczej tak nie jest
Grundig Box 650B też są fajne w tej cenie. Oby się sprawdziły
Podobno ma, ale od 650 professional, ale nie wiadomo co z tego wyjdzie. Bardzo możliwe, że pojedzie do samego Grundiga wybłagać o taki gwizdekWojtek pisze:Już widzę jak wyciąga spod pazuchy oryginalny tweeter do tych kolumn
Raczej na takie cuda się nie zgodzi, prędzej odda mi całą kasę. Ale gość normalny, nie jakiś polaczek. Dam znać, co z tego wyjdzie. Jakbyś mimo wszystko znalazł takie gwizdek, to napisz mi proszęWaluch pisze:no tak ... i żyli długo i szczęśliwie![]()
Jeśli tak się stanie ,że faktycznie Ci wymieni tweeter, przypatrz się dokładnie czy nie ma na kopułce zabrudzeń, śladów naprawy itp.
w 650Pro faktycznie jest taki sam tweeter, różnią się one od standardowej wersji tylko zwrotnicą, która jest wykonana z lepszych elementów.
No i oczywiście wygląd zewnętrzny.
Możesz mu zaproponować też, że za 70zł zabierzesz je w takim stanie jakim są, wtedy poszukamy tweetera, być może mój kolega ma taki. Tzn. wiem ,że ma ale czy sprzeda ,tego nie wiem