Chudy-b, jeżeli osobiste wycieczki są karygodne to co ma w takim wypadku zrobić administrator w kierunku której osoby pewne inne osoby non stop urządzają sobie osobiste wycieczki? Reagować? Napisz to tylko wielkimi literami. Ok?

Jeśli to coś Ciebie uraża, to znaczyło by że jesteś bardzo przewrażliwiony i Ą Ę, jak w takim razie wytłumaczyć Twój chamski wyskok i grubiańskie wycieczki osobiste?Pilot pisze:"Bez Sensu"
Masz trochę racji, ale nawet nie dane mi było jej rozwinąć niestety, może później...chudy_b pisze: "bez sensu" jest mało wartościową wypowiedzią.
Mnie możesz wytłumaczyć mam to samo połączenie.Gdyby nie Twój wyskok, chętnie wytłumaczyłbym Ci moje stanowisko, dlaczego takie połączenie uważam za mało sensowne, zaznaczam , ze moja opinia nie jest jakaś bardzo odosobniona i oryginalna
Pilot pisze:Zamknij się ze swoim przestarzałym rumplem na strychu i sobie słuchaj swoich trzeszczących gówien
I zdanie kończące: "a na dobrym gramofonie stare, czarne krążki odtwarzane są bez trzasków."Reymont pisze:http://www.pomorska.pl/apps/pbcs.dll/ar ... /130909531
A zużycie mechaniczne rowków płyty? Nie ma wpływu?zbyszek1982 pisze:Ale za same trzaski odpowiada brud w rowku. Na to pomaga tylko mycie.
Z mojego doświadczenia - pewniejsze są szlify teoretycznie gorsze!zbyszek1982 pisze:Czasem pomaga igła z lepszym szlifem.
Dlaczego celowość takiego rozwiązania wydaje mi się wątpliwa?slawek pisze:Mnie możesz wytłumaczyć mam to samo połączenie.(coś mi cytat nie wyszedł )