deha pisze:ale jeśli to jego jedyne wady
Nie ma oryginalnej maty. Ta gumowa co jest to jest jakaś Technicsowska. Spójrz na trzpień, gubi się w tej macie. A oryginalną ciężko dostać, podobnie zresztą jak pokrywę, tyle że bez pokrywy jakoś ujedziesz.
deha pisze:kładkę mam, AT95E właściwie świeżą, ze standardowym mocowaniem Będzie pasowało do tego headshella?
Powinna pasować. Po fotce widać, że to chyba oryginalny headshell z Duala 721, a ten miał także mocowanie na śrubki, o ile dobrze pamiętam.
"mechanizmy wszystkie sprawnie działają aczkolwiek nie został podłączony i w pełni sprawdzony. "
Ta część opisu mnie rozwala. "Wszystko sprawne, ale w sumie to nic nie sprawdzałem"...
Sprzęt sprzedaje facet, który raczej nie zna się za bardzo w temacie. Zresztą, umieścił aukcję w kategorii sprzętu DJ, a to już nieco o nim świadczy
Nie wiem czy warto się w coś takiego pchać. Zabrudzony, nie sprawdzany. Kto wie jakie wady jeszcze są ukryte, poza tymi ewidentnymi?
Dobry "dawca części", to na pewno
Jak lubisz się bawić (całkiem możliwe, że na "lekkich usterkach" się nie skończy), jakimś cudem znajdziesz (albo podrobisz) oryginalną matę, jesteś otwarty na ryzyko porażki i wyrzuconą kasę, to bierz śmiało.
Chociaż z drugiej strony... jakby go kupić i okazałby się niesprawny to można by go jeszcze rozbebeszyć i opylić w częściach. Jeszcze jakiś zysk by z tego był

(o ile znaleźliby się kupcy).
Nie lepiej byłoby nawet zadłużyć się i skorzystać z takiej okazji?
http://allegro.pl/dual-721bezposredni-n ... 20441.html
Dual 721. Też czarny, aczkolwiek jest to nowszy egzemplarz od tego brudasa powyżej (można poznać po talerzu).
Jest mata. Jest pokrywa. Jest kółko od singli (:morda:). Jest pasujący, fabrycznie montowany super Szczur na pokładzie. Żyć nie umierać