Przeczytaj wątek od początku. Nasze forum nie ma nic wspólnego z phpBB2 "by przemo"

Spoko, dyskutować zawsze można.Czołgista pisze:Z całym szacunkiem , nie przekonuje mnie Twoja argumentacja w tym temacie.
A kto to taki? Forum jest otwarte dla wszystkich. Nie trzeba się logować by przeczytać te słowa.Czołgista pisze:Zważ też kwestię niezalogowanych użytkowników internetu którzy nie znają, lub
nie mają możliwości poznać Twojego podejścia to tego tematu.
To że nasza strona działa jak większość innych... jest odstraszające? Wytłumacz, jeśli możesz.Czołgista pisze:Jeśli tego typu podejście ma odstraszać przygodnych internautów , to zgoda , jest skuteczne.
Zamiast uczyć ludzi lepszego korzystania z sieci... ogółem... lepiej uznawać ich "niepełnosprawność" i udawać, że jest fajnie?Czołgista pisze:Skutecznie utrudnia mało obeznanym z zasadami poruszania się w sieci z korzystania z zasobów forum.
Jeśli już chcesz o tym dyskutować to bądźmy przynajmniej poważni, OK?Czołgista pisze:Jako ograniczenie populacji fanów winyli na tym forum . W sumie jest to jakiś sposób.
Wybacz, ale wolę jednak leczyć niepełnosprawności i trzymać się norm, jeśli mam taką możliwość.Czołgista pisze:Wracając do kwestii stałych użytkowników Twojego forum, kilka głosów było za włączeniem opcji
"osobnego okna" to może okaż pogodne oblicze władcy i daj tę funkcję spragnionemu ludowi
No jednak Chłopie (Adminie) coś kombinujeszWojtek pisze: Gdyby to była jakaś chmara osób to jeszcze bym to zrozumiał, ale w przypadku garstki "niereformowalnych", którzy chyba jeszcze nie wiedzą do czego służy środkowy przycisk myszy i przeglądają sieć tak samo jak to robili 10 czy 15 lat temu to takie prośby okraszone wzniosłymi tytułami są co najwyżej komiczne.
Każdy link na każdym popularnym portalu? Sory, ale chyba kręcimy się w innych Internetacheenneell pisze:Wszędzie (we wszystkich popularnych portalach) otwierając link otwiera się w nowym oknie![]()
Od 5 lat nic nie musiałem robić w kontekście pozycjonowania strony i to jest fakt. Mam od tego automateenneell pisze:Jak jeszcze powiesz, że nie "pozycjonujesz" i nie będziesz "pozycjonował" "Winylnet" to się obśmieje![]()
![]()
![]()
![]()
I jeszcze nr konta?Wojtek pisze:Każdy link na każdym popularnym portalu? Sory, ale chyba kręcimy się w innych Internetach
Z ciekawości: podaj przykład. Przeanalizuję.
Qualis vir, talis oratio.eenneell pisze: I jeszcze nr konta?
Puknij się w czoło na wesoło
Jeśli juz to na nowej karcie, w nowym oknie to zazwyczaj otwierają sie tylko nachalne reklamy. Na nowej karcie otwierają sie też zazwyczaj treści niechciane. Nie znam chyba żadnego szanujacego sie serwisu co otwiera hyperłącza na swojej stronie w nowym oknie.eenneell pisze:Wszędzie (we wszystkich popularnych portalach) otwierając link otwiera się w nowym oknie
Wojtek pisze:Widocznie oczekuję zbyt wiele. Z drugiej strony, w końcu piszę z eenneellem, więc nic dziwnego
Pukanie się w czoło pozostawiam stukniętym ludziom, także do dzieła eenneell! Dasz radę
Widocznie oczekujemy zbyt wiele.eenneell pisze:No jednak Chłopie (Adminie) coś kombinujesz
Wszędzie (we wszystkich popularnych portalach) otwierając link otwiera się w nowym oknie
Nie chcesz, nie rób ! Alleluja!
chyba jednak ma;Wojtek pisze:Od 5 lat nic nie musiałem robić w kontekście pozycjonowania strony i to jest fakt. Mam od tego automat
Co ma piernik do wiatraka?
Instrukcje obsługi myszki i klawiatury mogę napisać.eenneell pisze:Widocznie oczekujemy zbyt wiele
Na "poważnie" to napisać tą instrukcje? Nie ma co zmieniać, tutaj jest wszystko dobrze.eenneell pisze:A tak na"poważnie" to co przeszkadza to zmienić
Środkowy to "pokrętło góra/dół".zoombie pisze:o co chodzi z tym środkowym?, moja ma tylko dwa
Dwa w jednym... pokrętło, a jak naciśniesz ... to i przyciskPawelec pisze: Przycisk nie pokrętło - bo to nie to samo
OK przeczytałem , w pewnych kwestiach masz rację w innych nie,Wojtek pisze:Spoko, dyskutować zawsze można.Czołgista pisze:Z całym szacunkiem , nie przekonuje mnie Twoja argumentacja w tym temacie.
A kto to taki? Forum jest otwarte dla wszystkich. Nie trzeba się logować by przeczytać te słowa.Czołgista pisze:Zważ też kwestię niezalogowanych użytkowników internetu którzy nie znają, lub
nie mają możliwości poznać Twojego podejścia to tego tematu.
Chyba że masz coś innego na myśli. W takim razie nie rozumiem co mają do tego wszystkiego niezalogowani
To że nasza strona działa jak większość innych... jest odstraszające? Wytłumacz, jeśli możesz.Czołgista pisze:Jeśli tego typu podejście ma odstraszać przygodnych internautów , to zgoda , jest skuteczne.
Zamiast uczyć ludzi lepszego korzystania z sieci... ogółem... lepiej uznawać ich "niepełnosprawność" i udawać, że jest fajnie?Czołgista pisze:Skutecznie utrudnia mało obeznanym z zasadami poruszania się w sieci z korzystania z zasobów forum.
Sory, ale nie leży mi to.
Jeśli już chcesz o tym dyskutować to bądźmy przynajmniej poważni, OK?Czołgista pisze:Jako ograniczenie populacji fanów winyli na tym forum . W sumie jest to jakiś sposób.
Nie zamierzam komentować tego typu kretynizmów.
Wybacz, ale wolę jednak leczyć niepełnosprawności i trzymać się norm, jeśli mam taką możliwość.Czołgista pisze:Wracając do kwestii stałych użytkowników Twojego forum, kilka głosów było za włączeniem opcji
"osobnego okna" to może okaż pogodne oblicze władcy i daj tę funkcję spragnionemu ludowi
Gdyby to była jakaś chmara osób to jeszcze bym to zrozumiał, ale w przypadku garstki "niereformowalnych", którzy chyba jeszcze nie wiedzą do czego służy środkowy przycisk myszy i przeglądają sieć tak samo jak to robili 10 czy 15 lat temu to takie prośby okraszone wzniosłymi tytułami są co najwyżej komiczne.
Zresztą, pisałem już o tym w poprzednim długim poście. Po co mam się powtarzać?
Chętnie przeczytam jakiś nowy argument albo jakiekolwiek obalenie tego co tu już wcześniej padło.