Kupie winyle, kufer/case oraz myjke
-
Kupie winyle, kufer/case oraz myjke
Witam to bedzie moj temat w ktoreym bede podawal plyt ktorych poszukuje... Bede go aktualizowal i razna jakis czas odswiezal. Ponizej lista, konkretnych plyt badz wykonawcow ktorych plyty chcialbym nabyc.
Dirty Dancing - SOUNDTRACK
Perfect
Lady Pank Tacy Sami
Odzial zamkniety
ac/dc
Guns n roses
Breakfast club
Top Gun
pretty woman
Full Metal Jacket
Footlose
Kupie rowniez myjke do winyli jak i kufer badz case do przechowywania plyt.
Dirty Dancing - SOUNDTRACK
Perfect
Lady Pank Tacy Sami
Odzial zamkniety
ac/dc
Guns n roses
Breakfast club
Top Gun
pretty woman
Full Metal Jacket
Footlose
Kupie rowniez myjke do winyli jak i kufer badz case do przechowywania plyt.
Ostatnio zmieniony 16 lip 2014, 14:26 przez makosa5, łącznie zmieniany 5 razy.
- Wojtek
- Administrator
- Kontakt:
Kupie winyle
Mówiłeś mi, że to już masz. Czyżbym czegoś nie zrozumiał?makosa5 pisze:Breakfast club

Tubylcza wredota, tudzież insza kanalia
Wsparcie finansowe forum
Wsparcie finansowe forum
-
Re: Kupie winyle
Wojtek pisze:Mówiłeś mi, że to już masz. Czyżbym czegoś nie zrozumiał?makosa5 pisze:Breakfast club
Zamierzam kupic redycje tej plyty (calego sountracku) poniewaz podoba mi sie bialy winyl, okladaka. A ktos moze sie pozbywa starej edycji ktora tez chetnie kupie. Do bialej jeszcze sie przymiezam bo cena na amoazonie jest duza i zeby wysylka byla za free musze dobrac 2 plyte ktora bedzie plyta birdy ale narazie sie wstrzymuje.
- Wojtek
- Administrator
- Kontakt:
Kupie winyle
Jakby co to Amazon UK już przestało oferować darmową wysyłkę do Polski.makosa5 pisze:Do bialej jeszcze sie przymiezam bo cena na amoazonie jest duza i zeby wysylka byla za free musze dobrac 2 plyte ktora bedzie plyta birdy ale narazie sie wstrzymuje.
Byłeś zainteresowany zakupem maxi singla ode mnie, na tyle mocno, że decydowałeś się nad tym 2 tygodnie, aż w końcu prosiłeś o dane do przelewu, a ja już spakowałem płytkę, po czym nagle oznajmiłeś, że rezygnujesz, bo kupiłeś reedycję LP.
Teraz wychodzi na jaw, że ten zakup też jest w powijakach

Ja rozumiem niezdecydowanie, ale robi się z tego taki trochę dom wariatów

Powodzenia w płytowych łowach.
Tubylcza wredota, tudzież insza kanalia
Wsparcie finansowe forum
Wsparcie finansowe forum
-
Re: Kupie winyle
Tak udalo mi sie kupic na ebayu plyte z redycji za cene mniejsza niz na amazonie jednak sprzedajacy zle obliczyl koszta wysylki i zakonczylismy wspolprace bez przelewu i negatywnych komentarzy. Na tamta chwile zakup byl wykonany jednak zle obliczona cena i nic... dzieki zakupowi od jednego z uzytkownika posiadam juz nagranie koncertu simple minds na 2 lp z z utworem na ktorym mi zalezalo wiec zostala mi wersja pelnego soundtracku do zgarniecia.
-
Kupie winyle
Dodalem pare nowych poszukiwanych plyt oraz poszukuje myjki, dzieki trollo za info
Ostatnio zmieniony 17 kwie 2014, 22:51 przez makosa5, łącznie zmieniany 1 raz.
- tollo
Kupie winyle
Jeśli mnie pamięć nie myli możesz to zrobić samemu podczas edytowania pierwszego postu.makosa5 pisze:to czyta moze zmieni tytul tematu i dopisze myjke do tematu.

-
Re: Kupie winyle, kufer/case oraz myjke
Posiadam płytę 'Perfect' (oraz Abba, Kombi, Lady Pank, Andrzej Rosiewicz, Lombard,Maanam ) W razie zainteresowania proszę o kontakt na e-mail : paulina339@interia.eu Pozdrawiam
-
-