ja nie Jack, ale:kwiczasty pisze:@Jack
mam kilka pytań. jak długo używasz tej myjki. ten 1L płynu na ile Ci wystarczył? lepiej czyści niż kupienie płynu i szczoteczki i samemu czyszczenie? i czy z zakupem później płynu nie ma problemu gdy się skończy?
I co z tego? Kit z aukcjami, z jednej strony twierdzisz że przejrzałeś wątek, a z drugiej pytasz o rzeczy, na które już padła tu kiedyś odpowiedź. Jedno z drugim się wyklucza i to właśnie mnie lekko zirytowałokwiczasty pisze:@Wojtek
niektóre linki już nie działają lub allegro zarchiwizowało.
Ja naprawdę powątpiewam w to czy ty faktycznie czytasz ze zrozumieniem...kwiczasty pisze: jeszcze pytanko: później jaki płyn zastosowaliście, gdy ten z zestawu się skończył?
Ja swoją myjkę Knosti Disco-Antistat (kupowałem w Conradzie, bo wtedy było tam najtaniej) mam już ze 3 i pół roku i jeszcze nie czuję potrzeby wymiany szczotekJacK pisze:Generalnie do mycia używam tzw. mieszanki forumowej którą uważam za najlepszy środek do mycia płyt winylowych. Pisałem już o tym w tym wątku.
Wojtek pisze:I co z tego? Kit z aukcjami, z jednej strony twierdzisz że przejrzałeś wątek, a z drugiej pytasz o rzeczy, na które już padła tu kiedyś odpowiedź. Jedno z drugim się wyklucza i to właśnie mnie lekko zirytowałokwiczasty pisze:@Wojtek
niektóre linki już nie działają lub allegro zarchiwizowało.
z czytaniem ze zrozumieniem problemów nie miałem, ale lubię się upewniać w niektórych sprawach.Wojtek pisze:Ja naprawdę powątpiewam w to czy ty faktycznie czytasz ze zrozumieniem...kwiczasty pisze: jeszcze pytanko: później jaki płyn zastosowaliście, gdy ten z zestawu się skończył?
powinien tu być oddzielny temat, przyklejony i zamknięty, jak miksturę przygotować, bo pomysł naprawdę jest ciekawyWojtek pisze:"mikstura forumowa"JacK pisze:Generalnie do mycia używam tzw. mieszanki forumowej którą uważam za najlepszy środek do mycia płyt winylowych. Pisałem już o tym w tym wątku.
Tak myślałem, że jesteś "jednym z tych". Wkurza mnie takie podejście niezmiernie (zarówno w internecie jak i poza nim). A już szczególnie jak ktoś udaje, że "czytałem czytałem, ale odpowiedzi nie znalazłem"...kwiczasty pisze:zawsze to lepiej, gdy ktoś kieruje odpowiedź do mnie. jak coś to sorry za spam.
Póki co nie widzę takiej potrzeby. Wystarczy, że jest o nim wzmianka już na początku tego tematukwiczasty pisze:powinien tu być oddzielny temat, przyklejony i zamknięty, jak miksturę przygotować, bo pomysł naprawdę jest ciekawy
Hola hola, poważnie przewaliłem calusieńki temat. Jak coś mi jest potrzebne to szukam i się zagłębiam w temat. ale tyle offtopuWojtek pisze: A już szczególnie jak ktoś udaje, że "czytałem czytałem, ale odpowiedzi nie znalazłem"...