Poki co testuję go ale już teraz mogę stwierdzić że brzmi zauważalnie inaczej niż 519R... napewno ma więcej basu....
Zastanawia mnie tylko do czego służą gniazda adaptor i dlaczego wyjscia są połączone metalowymi "rurkami" z wejściami ???
To pozwala na rozdzielenie sekcji przedwzmacniacza i końcówek mocy. Co lepsze wzmaki tak miałyrestimek pisze:Zastanawia mnie tylko do czego służą gniazda adaptor i dlaczego wyjscia są połączone metalowymi "rurkami" z wejściami ???
Przede wszystkim funkcjonalne.restimek pisze:Jakie profity to przynosiło ?
Yyy... a co by to dało użytkownikowi?restimek pisze:bo w sumie można by było to rozdzielić w środku obudowy... czy się mylę?
Na Twoim miejscu poczekałbym te dwa miesiące, zwłaszcza, że masz na czym grać.restimek pisze:Jak myslicie czy za 600 zł da się kupić jakieś konkretne kolumny podłogowe ? czy jednak jest to zdecydowanie za mało i lepiej jednak poczekać 2 miesiące i przeznaczyć na nie 1000?
Niedługo zaczniesz rozważać wymianę gramofonu, nie mówię tego uszczypliwię bo firma czy coś, tak to jest, że T4P raczej nie gości długo u ludzi co chcą inwestować w sprzęt.restimek pisze: gramofon Technics qd33 (obecnie z eps24cs ale w przyszłości z shure rxt3)
Ja bym do tego tak nie podchodził. Ten wzmacniacz byłby godny czegoś sensownego za 1000 złotych.restimek pisze:Jak myslicie czy za 600 zł da się kupić jakieś konkretne kolumny podłogowe ? czy jednak jest to zdecydowanie za mało i lepiej jednak poczekać 2 miesiące i przeznaczyć na nie 1000?
Zrobionerestimek pisze:Do Wojtka - może lepiej kilka ostatnich postów przenieść do osobnego wątku "Sony 590ES"?
Może już bez przesady z tymi off-topami co?restimek pisze:w takim wypadku zapytam też o to jaki budżet szykować na CD player - by klasowo pasował do wzmacniacza...
No w sumie masz racjęMoże już bez przesady z tymi off-topami co?Bo zaraz zaczniesz pytać o kable głośnikowe, interkonekty, magnetofony i tunery radiowe.
Jedźmy może po kolei a nie że od razu planujemy wszystko, mimo że kapusty nie ma jeszcze na nic.