Po umyciu i tak wymienisznikinho1 pisze:chociaż koszulki na płyty to tragedia ;P

Przesłuchuję sobie 3 amerykańskie sztuki "Slowhand" Claptona. Różne tłoczenia. Jedno zostanie, reszta na opyl/do oddania

Po umyciu i tak wymienisznikinho1 pisze:chociaż koszulki na płyty to tragedia ;P
3. Bo jest popytnikinho1 pisze: 1. Bo nowe 2. Bo nakład mały był i teraz trzeba zabulić za "nieosiągalną" używkę.
To do oddania czy na opyl ?Przesłuchuję sobie 3 amerykańskie sztuki "Slowhand" Claptona. Różne tłoczenia. Jedno zostanie, reszta na opyl/do oddania
Znajomym czasem oddaję takie dublety/leżakinikinho1 pisze:To do oddania czy na opyl ?Bo to rozrzut cenowy ma, a jak oddasz to na pewno się chętny znajdzie, np ja
Noon tnie naprawdę fajne rzeczy... To co wyrabiał u Pezeta, czy z Grammatikiem- klasyki.Reymont pisze:Ktoś tam się znajdzie, choć Hades to już nie mój klimat. Ja zatrzymałem się gdzieś w 2004 jeśli chodzi o podobne tematy.
Zastanawiam się nad albumem Noona - Dziwne Dźwięki i Niepojęte Czyny, tak trochu ambitniej
Bardzo zacna płyta.pkosela pisze:Niemen "czerwony"
A właśnie że byłbym zainteresowany bo dopiero niedawno kupiłem swój pierwszy gramofon i pierwsze płyty, wszystkie trafiły mi się w stanie NM/EX i nie wiem jak brzmi VG/GJeden egzemplarz brzmi bardziej na G niż VG więc nie wiem czy byłbyś zainteresowany, nawet za friko
Ooo tak, trudno się nie zgodzić;)Noon tnie naprawdę fajne rzeczy... To co wyrabiał u Pezeta, czy z Grammatikiem- klasyki.
Oj tak! (A właściwie dwiezoombie pisze:Bardzo zacna płyta.pkosela pisze:Niemen "czerwony"
Faktpkosela pisze:Oj tak! (A właściwie dwiezoombie pisze:Bardzo zacna płyta.pkosela pisze:Niemen "czerwony")
Mam nadzieję, że doczekam równie zacnej reedycji...
jateżzoombie pisze:Jednak mam sentyment do starych wydań