Gramofon do 1500 zł
- Pawelec
- Gramofon: Składak
Gramofon do 1500 zł
Super zakup TD 318
Będziesz się nim długo cieszył. 
AKTUALNE OGŁOSZENIA - pierwszy post
viewtopic.php?t=15809#p307122
Słuchać możesz jeszcze lepiej i jeszcze piękniej.
https://instagram.com/murasaudio
viewtopic.php?t=15809#p307122
Słuchać możesz jeszcze lepiej i jeszcze piękniej.
https://instagram.com/murasaudio
-
MISSE
- Gramofon: Micro Seiki DDX
Gramofon do 1500 zł
Napisz do Wamata(jeden z większych sprzedawców na allegro) powinni mieć zasilacze do thorensa.
Można pokusić się o oryginał ale to tylko transformatorek z bezpiecznikiem
Można pokusić się o oryginał ale to tylko transformatorek z bezpiecznikiem
-
pagong
Re: Gramofon do 1500 zł
Sprzedawca poinformował ze nie posiada zasilacza zatem pozostaje zakupić na Allegro:) dzisiaj prawdopodobnie będę tez zamawial przedwzmacniacz
- tollo
Gramofon do 1500 zł
Może ktoś się dogada i pójdzie tanio. http://www.marktplaats.nl/a/audio-tv-en ... ousPage=lr
Z przesyłką do Polski nie ma tragedii.
Z przesyłką do Polski nie ma tragedii.
- Tyrystor
- Gramofon: SL-1410mk2
Gramofon do 1500 zł
Cena mogłaby być niższa niż te 220 euro. Za idealnie utrzymanego technicsa SL-1410mk2 (też z Holandii) zapłaciłem kilka miesięcy temu bodajże 232 EUR.
Zestaw L1: JVC QL-A2 + Denon PMA-777 + Telefunken TLX
Zestaw L2: Aiwa AD-F810 + Nakamichi OMS-2E + JVC AX-555 + Canton GLE40
Zestaw L2: Aiwa AD-F810 + Nakamichi OMS-2E + JVC AX-555 + Canton GLE40
-
MeganSparrow
Witam,
jestem totalnie zielona w materii gramofonow, a szukam dobrego sprzetu w tym przedziale cenowym, dla mojego chlopaka, ktoremu od lat marzy sie gramofon. Zalezy mu glownie na jakosci dzwieku, nie na miksowaniu, pracowal w radiu i ma swoj sentyment muzyczny. Bardzo liczyle na Wasza pomoc, bo nie chcialabym zainwestowac takich pieniedzy w cos co potem okaze sie niefunkcjonalne i wadliwe. Chodziloby mi o sprzet nowy, nie uzywany, jako ze ma to byc prezent na 40ste urodziny. Wiem ze wspominal o wymarzonym technicsie, ale watpie ze w tym przedziale cenowym takowy jest.
Licze na pomoc i otwartosc, stosunkowo szybko bo czasu nie wiele.
Z gory bardzo bardzo dziekuje za kazda porade!
jestem totalnie zielona w materii gramofonow, a szukam dobrego sprzetu w tym przedziale cenowym, dla mojego chlopaka, ktoremu od lat marzy sie gramofon. Zalezy mu glownie na jakosci dzwieku, nie na miksowaniu, pracowal w radiu i ma swoj sentyment muzyczny. Bardzo liczyle na Wasza pomoc, bo nie chcialabym zainwestowac takich pieniedzy w cos co potem okaze sie niefunkcjonalne i wadliwe. Chodziloby mi o sprzet nowy, nie uzywany, jako ze ma to byc prezent na 40ste urodziny. Wiem ze wspominal o wymarzonym technicsie, ale watpie ze w tym przedziale cenowym takowy jest.
Licze na pomoc i otwartosc, stosunkowo szybko bo czasu nie wiele.
Z gory bardzo bardzo dziekuje za kazda porade!
- Wojtek
- Administrator
- Kontakt:
Gramofon do 1500 zł
Nowy? Nie ma szans.MeganSparrow pisze:Wiem ze wspominal o wymarzonym technicsie, ale watpie ze w tym przedziale cenowym takowy jest.
Kup Audio Technica AT-LP 120. Taki chiński "niby Technics", choć muszę powiedzieć, że ostatnio 2 nowych nabywców tego gramofonu miało problemy z ramieniem. Jednakże po to się kupuje nowe, że można skorzystać z gwarancji
Normalnie przekonuję w takiej sytuacji do zakupu sprzętu używanego, ale skoro czasu mało, a Technics był wymarzony to AT powinien być OK.
Tubylcza wredota, tudzież insza kanalia
Wsparcie finansowe forum
Wsparcie finansowe forum
- chudy_b
Gramofon do 1500 zł
No skoro upierasz się na nowego, to trudno. Gdybyś jednak zmieniła zdanie, to na ebay wisi Technics 1610 MK2. Myślę, że Twój chłopak będzie zadowolony. Sprzęt jest w Portugalii. Cena trochę przekracza Twój budżet, bo wynosi około 650$, ale sprzedawca cały czas mięknie, Zaczynał od ponad 1000 dolarów. Może jeszcze trochę opuści. Do tego free shipping, co też konkretnie potania zakup. Rozważ temat, bo warto.
-
andre
No to już chyba lepiej Reloop 6000 mk6 lub 4000 m3d bo to to samo co AT-LP 120.Ten 6000 to chyba nawet lepszy będzie choć hmm wiadomo 
- Wojtek
- Administrator
- Kontakt:
Gramofon do 1500 zł
chudy_b:
Już widzę jak nasza zielona koleżanka skoczy na import niepewnego gramofonu z Portugalii
andre:
"Lepiej" w sensie "może te nie będą miały problemu z ramieniem"? A kto go tam wie, może tak, może nie. Wytwórca jeden i ten sam, a modele praktycznie jednakowe, więc może być i Reloop RP-6000
Już widzę jak nasza zielona koleżanka skoczy na import niepewnego gramofonu z Portugalii
andre:
"Lepiej" w sensie "może te nie będą miały problemu z ramieniem"? A kto go tam wie, może tak, może nie. Wytwórca jeden i ten sam, a modele praktycznie jednakowe, więc może być i Reloop RP-6000
Wsparcie finansowe forum
Wsparcie finansowe forum
-
kielek
Ale chłopak ów kobitki nie marzy o miksowaniu tylko o słuchaniu muzyki na Technicsie,a ten Reloop może i lepszy(co do tego przekonany nie jestem),ale wygląda jak typowo DJ Machineandre pisze:No to już chyba lepiej Reloop 6000 mk6 lub 4000 m3d bo to to samo co AT-LP 120.Ten 6000 to chyba nawet lepszy będzie choć hmm wiadomo
-
MeganSparrow
Kielek, dzieki za podkreslenie faktukielek pisze:andre pisze: Ale chłopak ów kobitki nie marzy o miksowaniu tylko o słuchaniu muzyki na Technicsie,a ten Reloop może i lepszy(co do tego przekonany nie jestem),ale wygląda jak typowo DJ Machine
Chlopaki dzieki za pierwsze pare rad, ale jak ktorys z was slusznie zauwazyl nie koniecznie rzuce sie na gleboka wode i zakupie cos uzywanego i to do tego z Portugalii, moze gdyby czas mnie nie gonil to a i owszem. Przy Technics'ie sie upierac nie bede, bo realia jakie sa zdarzylam sie zorientowac.
A jaki dobrej klasy sprzed w tym przedziale cenowym polecacie i czy macie jakies sparawdzone miejsce do zakupu ?
Pozdrawiam,
Megan
- Wojtek
- Administrator
- Kontakt:
Gramofon do 1500 zł
Już podaliśmy sensowne typy, chyba że pytasz teraz o jeszcze coś innego?MeganSparrow pisze:A jaki dobrej klasy sprzed w tym przedziale cenowym polecacie
Wsparcie finansowe forum
Wsparcie finansowe forum
- Carpenter
- Gramofon: Kenwood KP-990
No to się cieszę, bo od piątku TD-165 z podanego przez Ciebie linku jest mójWinters pisze:Jak dla mnie - w tej cenie to TD165 to najlepszy deal.
-
MISSE
- Gramofon: Micro Seiki DDX
Gramofon do 1500 zł
Ile dałeś???
Jest na Allegro TD 318 kup teraz za 1000zł i
TD 320 1000z do licytacji
Jest na Allegro TD 318 kup teraz za 1000zł i
TD 320 1000z do licytacji