Gramofon programowalny?
-
Gramofon programowalny?
Nie chodzi mi konkretnie o sharpa ale tez o inne gramofony typu technics ktore na ebayu sie znajduja... o sciagniecie chodzi mi o techniczne zapytania badz porady jak zapakowac... brak polskich znakow jest spowodowany pisaniem z tabletu badz telefonu za co przepraszam.
- Wojtek
- Administrator
- Kontakt:
Gramofon programowalny?
A nie możesz po prostu kupić tego SL-L3 i mieć "problem" z głowy?
Tubylcza wredota, tudzież insza kanalia
Wsparcie finansowe forum
Wsparcie finansowe forum
-
- Wojtek
- Administrator
- Kontakt:
Gramofon programowalny?
Jak przekroczy 450 zł to się zdziwię. Nie powinien. Chyba że akurat ktoś będzie mocno napalony na programowalny gramofon 

Wsparcie finansowe forum
Wsparcie finansowe forum
-
Gramofon programowalny?
Caly czas obserwuje technicsa... ale czy znajduje sie tu osoba ktora kupywala gramofon na ebayu i moglaby mi pomoc ?
- wesh
Gramofon programowalny?
Płacisz przez PayPal i czekasz... Chyba tak jest najbezpieczniej.
Nie lubię odkurzać!
...chyba, że półkę z płytami.
...chyba, że półkę z płytami.
-
Gramofon programowalny?
Jako ze sen mi nie sluzy dzisiaj
slencze na ebayu i jestem zdeterminowany tam akurat jest juz w czym przebierac choc sharpow nie maja. co sadzicie o modelu nizej oraz ktory z programowalnych technicow jest najlepszy bo SL-L3 ktos wyzej napisal ze to najslabszy, a ktory jest najlepszy albo gdzie znajde informacje ktory to wyzszy segment?

- chudy_b
Gramofon programowalny?
Najlepszy? Wydaje się, że SL-15. Trudno dostępny. Dużo trudniej niż jego uboższy brat SL-10, bez programowania. W tej chwili jest kilka SL-10 do kupienia, SL-15 od paru tygodni żadnego. Mówię o "worldwide ebay". Z tego co udało mi się nauczyć od mądrzejszych, to Technics najpierw zrobił serię gramofonów linearnych SL-15, SL-10, SL-7, a potem na różne sposoby te gramofony upraszczał. A mogło by się wydawać, że powinno być odwrotnie. To niestety dotyczy nie tylko gramofonów Technicsa.
- Wojtek
- Administrator
- Kontakt:
Gramofon programowalny?
makosa5... chcesz kupić pierwszy gramofon... i od razu chcesz się rzucać na import z zagranicy? Programowalnego Technicsa? Za małe pieniądze by zobaczyć czy to jest dla Ciebie w ogóle? W dodatku pytasz teraz który model był najlepszy i chcesz na rzadki gramofon z wyższej półki zapolować?
Wybacz, ale robi się z tego głuptakowanie pełną gębą.
Jak będziesz później prosił by ktoś Ci załatwił zakup bo nie masz konta/nie masz karty/nie znasz języka to to w ogóle zacznie się robić wesołe.
Co do gradacji programowalnych Technicsów to odsyłam do sąsiedniej dyskusji tutaj: http://www.winyl.net/viewtopic.php?f=46&t=4794
Chudy chyba się w końcu rozmyślił albo nadal poluje
Kup pan tego SL-L3 i po temacie. Nie przejmuj się tym, że nie był to najwyższy model w hierarchii.
Wybacz, ale robi się z tego głuptakowanie pełną gębą.
Jak będziesz później prosił by ktoś Ci załatwił zakup bo nie masz konta/nie masz karty/nie znasz języka to to w ogóle zacznie się robić wesołe.
Co do gradacji programowalnych Technicsów to odsyłam do sąsiedniej dyskusji tutaj: http://www.winyl.net/viewtopic.php?f=46&t=4794
Chudy chyba się w końcu rozmyślił albo nadal poluje

Kup pan tego SL-L3 i po temacie. Nie przejmuj się tym, że nie był to najwyższy model w hierarchii.
Wsparcie finansowe forum
Wsparcie finansowe forum
- chudy_b
Re: Gramofon programowalny?
Poluje, poluje. Bez ciśnienia, spokojnie czekam na okazję.Wojtek pisze: Chudy chyba się w końcu rozmyślił albo nadal poluje![]()
-
Gramofon programowalny?
http://www.ebay.com/itm/BSR-XL-1200-Lin ... 5661e80125 tutaj ciekawy gramofon... chudy_b masz cos ciekawiego obecnie na uwadze?
- chudy_b
Gramofon programowalny?
Z programowalnych Technicsów, to kilka QL 15 wisi na ebay-u. Ale albo drogie, albo sponiewierane, albo bez dostawy do Polski.
-
Re: Gramofon programowalny?
To fakt..chudy_b pisze:Z programowalnych Technicsów, to kilka QL 15 wisi na ebay-u. Ale albo drogie, albo sponiewierane, albo bez dostawy do Polski.
Sharp za ponad 300zl poszedl na bogato

-
- Wojtek
- Administrator
- Kontakt:
Gramofon programowalny?
Z dawnym BSR ma ten produkt niewiele wspólnego (w sumie tylko markę).
Odstrasza mnie tutaj ten swojski patent pod postacią wkładki.
Z pewnością nie polecałbym import takiego "skarbu" z USA
Odstrasza mnie tutaj ten swojski patent pod postacią wkładki.
Z pewnością nie polecałbym import takiego "skarbu" z USA

Wsparcie finansowe forum
Wsparcie finansowe forum