amplituner: SANYO JCX 2900KR
DECK: AKAI GXC 760D
gramo: DUAL 604 w nowej obudowie DIY z wkładką SHURE M75D igła z JICO
kolumny MARANTZ HD-770 na nóżkach - zajebiście się to sprawdziło
w przygotowaniu CD, jak będzie to dorzucę

Nieśmiało dodam, że sprzęt jest do sprzedania za £85 na jednym z portali. Ale co do szczegółów do już bezpośrednio do samego zainteresowanego.petzl pisze:KOlejny Garrard w mojej kolekcji tym razem 86SB MKII. Przy zakupie wygladal jakby ostatnie 3 lata spedzil pod krzakami w srodku puszczy. Na zdjeciu juz wyczyszczony, nasmarowany i w 100% sprawny.
A jest jak najbardziej, zona twierdzi ze 6 gramofonow w domu to ciutke za duzotom-tom pisze:Nieśmiało dodam, że sprzęt jest do sprzedania za £85 na jednym z portali. Ale co do szczegółów do już bezpośrednio do samego zainteresowanego.petzl pisze:KOlejny Garrard w mojej kolekcji tym razem 86SB MKII. Przy zakupie wygladal jakby ostatnie 3 lata spedzil pod krzakami w srodku puszczy. Na zdjeciu juz wyczyszczony, nasmarowany i w 100% sprawny.
Taki biznes na emigracji. Raczej nie trzeba kapować skoro sam właściciel się z tym nie ogłaszatom-tom pisze:Nieśmiało dodam, że sprzęt jest do sprzedania za £85 na jednym z portali. Ale co do szczegółów do już bezpośrednio do samego zainteresowanego.
''Pecunia non olet'' tak na emigracji jak i w PolsceWojtek pisze:Taki biznes na emigracji. Raczej nie trzeba kapować skoro sam właściciel się z tym nie ogłaszatom-tom pisze:Nieśmiało dodam, że sprzęt jest do sprzedania za £85 na jednym z portali. Ale co do szczegółów do już bezpośrednio do samego zainteresowanego.
Minus, który da się bardzo łatwo poprawić, to w sumie nie minus-basemental-pl- pisze:jedyny minus - angielska wtyczka
Musiałem ponieść zabójczy koszt 2zł za przejściówkęWojtek pisze:Minus, który da się bardzo łatwo poprawić, to w sumie nie minus-basemental-pl- pisze:jedyny minus - angielska wtyczka
Lepszym rozwiązaniem byłoby kupić za to 2zł wtyk polski.-basemental-pl- pisze:Musiałem ponieść zabójczy koszt 2zł za przejściówkę
Otóż to, chyba że basemental stara się zachować oryginalny stan sprzętutollo pisze:Lepszym rozwiązaniem byłoby kupić za to 2zł wtyk polski.