Gramofon do 800 zł
- Winters
Gramofon do 800 zł
http://allegro.pl/arena-sl95-gramofon-c ... 91887.html
Kto ma jaja, a nie ma gramofonu z jajami - brać!
Kto ma jaja, a nie ma gramofonu z jajami - brać!
DIOMEDES KATO
-
-
Re: Gramofon do 800 zł
Chyba widać,że to jakaś dj ska maszynka.
Ty masz zamiar wklejać linki do aukcji za 400 zł i podpytywać się co jest co,czy chcesz kupić gramofon w okolicach 800zł?
Radzę Ci się określić czego potrzebujesz.
- mattiss
Kenwood KD-5066 ile jest wart?
Witam
Mam możliwość zakupu Kenwooda KD-5066, bardzo ładny sprzęt. Sprzedający woła za niego 800zł, a niestety nie mogę nigdzie znaleźć przybliżonej ceny tego sprzętu...
Miał ktoś do czynienia z tym modelem? Wart tych pieniędzy?
Pozdrawiam
Mam możliwość zakupu Kenwooda KD-5066, bardzo ładny sprzęt. Sprzedający woła za niego 800zł, a niestety nie mogę nigdzie znaleźć przybliżonej ceny tego sprzętu...
Miał ktoś do czynienia z tym modelem? Wart tych pieniędzy?
Pozdrawiam
- Wojtek
- Administrator
- Kontakt:
Kenwood KD-5066 ile jest wart?
Warto, jak najbardziej.
Tubylcza wredota, tudzież insza kanalia
Wsparcie finansowe forum
Wsparcie finansowe forum
- mattiss
Dzięki za przeniesienie wątku Wojtku! Mogłem na to wpaść
Jesteś w stanie powiedzieć coś więcej na temat tego sprzętu?

Jesteś w stanie powiedzieć coś więcej na temat tego sprzętu?
-
- Wojtek
- Administrator
- Kontakt:
Gramofon do 800 zł
Sory, musisz mi zadać jakieś konkretniejsze pytanie jeśli chcesz się czegoś dowiedzieć.mattiss pisze:Jesteś w stanie powiedzieć coś więcej na temat tego sprzętu?
Wg mnie jest to fajny sprzęt za tą cenę, więc jeśli Ci się podoba to mogę polecić taki zakup.
Tubylcza wredota, tudzież insza kanalia
Wsparcie finansowe forum
Wsparcie finansowe forum
-
Gramofon do 800 zł
Witam!
Szukam aktualnie jakiegoś gramofonu
Przedział cenowy pasuje mniej więcej do tego wątku, bowiem więcej niż 800zł nie jestem aktualnie na taki sprzęt w stanie poświęcić. Szukam czegoś co nie wymaga jakiejkolwiek renowacji. Chciałbym po prostu żeby odtwarzał płyty i sprawnie działał.
Ktoś moze gdzieś coś widział dobrego na aukcjach/ jest w stanie coś polecić ?
Szukam aktualnie jakiegoś gramofonu

Ktoś moze gdzieś coś widział dobrego na aukcjach/ jest w stanie coś polecić ?

- chudy_b
Gramofon do 800 zł
Z aukcjami i używanym sprzętem to tak naprawdę nic do końca nie wiadomo. Albo trafisz perłę, albo wtopisz w złom. Ale kwota 800 PLN ów pozwala na dość swobodny wybór. Jakoś bliżej musisz się określić, zeby Ci coś doradzić. Ja na ten przykład nie przepadam za sprzętami z okazałą plintą np. Duale, Thorensy. Wolę Technicsa. Ale to tylko estetyka. Z jakością nie ma nic wspólnego. Bezobsługowe są Technicsy z wkładką T4P, która jeszcze jest do zdobycia, a sam gramofon naprawdę niezły można kupić za grosze
-
Ja w temacie jestem zupełnie zielony. Wolałbym nie zaczynać od czegoś, w czym musiałbym długo grzebać, bo pewnie coś bym popsuł.chudy_b pisze:Z aukcjami i używanym sprzętem to tak naprawdę nic do końca nie wiadomo. Albo trafisz perłę, albo wtopisz w złom. Ale kwota 800 PLN ów pozwala na dość swobodny wybór. Jakoś bliżej musisz się określić, zeby Ci coś doradzić. Ja na ten przykład nie przepadam za sprzętami z okazałą plintą np. Duale, Thorensy. Wolę Technicsa. Ale to tylko estetyka. Z jakością nie ma nic wspólnego. Bezobsługowe są Technicsy z wkładką T4P, która jeszcze jest do zdobycia, a sam gramofon naprawdę niezły można kupić za grosze
Także chciałbym po prostu dobrego, solidnego sprzętu, który pozwoli mi słuchać starych płyt, które znalazłem na strychu i jakoś może da początek do pasji.
- Winters
Gramofon do 800 zł
Drewno vs plastik?chudy_b pisze:Z jakością nie ma nic wspólnego.
Metal vs plastik?
Żart?

Kup coś od pewnego sprzedawcy, z gwarancją.TomekSzymek pisze:Także chciałbym po prostu dobrego, solidnego sprzętu, który pozwoli mi słuchać starych płyt, które znalazłem na strychu i jakoś może da początek do pasji.
DIOMEDES KATO
-
A to nie ma znaczenia co? Wiem, że czasami można w sklepie zwykłym przepłacić za słaby sprzęt. Może mógłbym ktoś podrzucić jakiś link z Allegro? Tam widzę też jakieś nowe sprzęty.Winters pisze:Kup coś od pewnego sprzedawcy, z gwarancją.TomekSzymek pisze:Także chciałbym po prostu dobrego, solidnego sprzętu, który pozwoli mi słuchać starych płyt, które znalazłem na strychu i jakoś może da początek do pasji.
http://allegro.pl/gramofon-denon-dp-200 ... 29522.html
http://allegro.pl/sony-ps-lx300usb-fv23 ... 28428.html
http://allegro.pl/gramofon-z-przedwzmac ... 64387.html
http://allegro.pl/solidny-kenwood-kd-51 ... 75141.html
Coś z tego jest warte zakupu czy po prostu iść gdzieś do jakiegoś sklepu muzycznego w Warszawie ?
-
Gramofon do 800 zł
Tylko Kenwood jest coś wart .Za to sprzedający Kenwooda to niesamowity łaskawca.Dodaje wkładkę z igłą! Za to zawiasów już nie i to za jedyne 999 pln
- chudy_b
Dlaczego żart? Naprawdę uważasz, że każdy gramofon z 10cm drewniana plintą jest świetny? A każdy plastikowy Technics to złom? Ja tak nie uważam, co innego decyduje o jakości, choć pewne elementy takie jak właśnie plinta mogą na nią wskazywać.Winters pisze:Drewno vs plastik?chudy_b pisze:Z jakością nie ma nic wspólnego.
Metal vs plastik?
Żart?![]()