znowu offtopic (co prawda w nazwie tematu nie ma nic o rodzaju płyt, ale domena jest winyl.net a nie np. szelak.net albo masaszelakopodobnazmieszanazgumiakami.net), no ale trudno:

- Szafka - zdjęcie poglądowe
Z oczywistych względów nie wygląda to jeszcze ładnie (szafka była obliczona na nowe koperty z winyle.pl, oryginalne koperty z lat 40, 50 i 60-tych są trochę za niskie, dlatego też na podłodze w każdym "kubiku" musiałem umieścić tekturę, ponadto oryginalnych kopert mam trochę za mało, a chcę choćby prowizorycznie zabezpieczyć płyty przed wpływem czynników zewnętrznych, stąd wiele jest w folii bąbelkowej (jak skończyły się gotowe "koperty" z folii bąbelkowej, to zacząłem zgrzewać sobie własne przy pomocy zgrzewarki z biedronki za 5 zł; prawdziwa zgrzewarka do folii (szer. 30 cm) w drodze); nie wspominam o tym, że stare koperty są w najróżniejszych wzorach i są często poniszczone.
A tutaj szczegóły konstrukcyjne (takie coś znajduje się na "suficie" w każdym kubiku, na dole tego nie ma, płyta stoi sobie pod wpływem siły ciężkości na "podłodze")

- Szczegóły konstrukcyjne
to metalowe dostępne jest w handlu pod nazwą "Mydelniczka z drutu chromowana".
(hmm, czyli w rzeczywistości pierwsze zdjęcie powinno być w tym wątku, w końcu przedstawia kolekcję, a drugie powinno być w wątku o przechowywaniu płyt, bo przedstawia szczegóły konstrukcyjne szafki)