Michał90 pisze:ale też chciałbym oddać to wszystko za jak najwieksze pieniadze to jest chyba zrozumiałe prawda ??
Oddaje się coś za darmo. Sprzedaje za pieniądze. Nie myl pojęć.
Michał90 pisze:Ciebie rozumiem jak najbardziej bo dla ciebie najwazniejsze jest kupić to jak najtaniej .
Mnie te płyty nie interesują. Jak już napisałem wcześniej, to było tylko oszacowanie z mojej strony.
Ciężko przewidywać czy akurat trafi się jakiś jeleń skory do przepłacenia czy też się nie trafi

Tak czy siak, sam jesteś ciekaw do ilu dojdzie. Kolejny cel to te wcześniej założone 6 stówek?
Ostatecznie rynek sam wycenia wartość. Wielu ludzi jest zbyt pazernych i z tego powodu nie widzi sensu w wystawianiu towaru od złotówki.
Teraz sam widzisz jak się sprawy mają
Michał90 pisze: Ale powiedz mi czy cena nawet w hurcie 2,19zł za jedną płyte winylową oryginalną w stanie idealnym to nie jest trochę za mało ??
Nie wiem czy zadawałem już to pytanie, ale... czy ty coś dałeś za te płyty i gramofony?
Jeśli nic to rozpatruj to wszystko z perspektywy czystego zysku, a nie kalkulacji zysku i straty.
Poza tym... jaki idealny stan? Przecież wiemy, że ty tych płyt nie odsłuchiwałeś, więc możesz podobnie jak my tylko zgadywać w jakim one faktycznie są stanie.
Od początku nie ukrywałeś, że nie znasz się na temacie i chcesz tylko opylić zalegające "znalezisko" za jak największy szmal. Tego się trzymajmy. Nie próbuj mędrkować, bo z tej perspektywy jest to tak trochę nie na miejscu.
Dzięki za życzenia, ale powtarzam, nie pisz z wielkich liter, a po drugie, gramofon to nie adapter.