Szkoda, że nie pomyślałeś że xenon negatywnie wpływa na widoczność okładek będących w folii i na czas zdjęcia została zdjęta. Przy odsłuchu czasem wyjmuję okładki z tychże folii aby mieć większą satysfakcję z obcowania z nimi.Pilot pisze:Oczywiście że się nie znamy na muzyce. Nawet wcale. Za to interesujemy się słuchaczami.![]()
Zaraz, zaraz, co ja tam widzę. Płyta pronitu, zleżała jakiś czas w szafie lub innym miejscu, kółko dość mocno odbite, słuchacz zna się na muzyce lecz nie szanuje płyt o czym swiadczy brak folii ochronnej na okładce![]()
![]()
Zawracanie głowy z tymi folijkami zewnętrznymi , książki też trzymacie w foliach na półce?KasparHauser pisze: Pilot pisze:Oczywiście że się nie znamy na muzyce. Nawet wcale. Za to interesujemy się słuchaczami.
Zaraz, zaraz, co ja tam widzę. Płyta pronitu, zleżała jakiś czas w szafie lub innym miejscu, kółko dość mocno odbite, słuchacz zna się na muzyce lecz nie szanuje płyt o czym swiadczy brak folii ochronnej na okładce![]()
![]()
Szkoda, że nie pomyślałeś że xenon negatywnie wpływa na widoczność okładek będących w folii i na czas zdjęcia została zdjęta. Przy odsłuchu czasem wyjmuję okładki z tychże folii aby mieć większą satysfakcję z obcowania z nimi.
vinylpiotrek pisze:The Radha Krsna Temple - Apple (dark green) UK SAPCOR 18
Nie, ale ja mam mało fajnych książek.vinylpiotrek pisze:Zawracanie głowy z tymi folijkami zewnętrznymi , książki też trzymacie w foliach na półce?
To juz ten nowy co mial sie ukazac?adik75 pisze:diabełek przed świętami:) singiel Behemotha, całkiem fajnie wydany, na bogato