P.S. poprzednie posty krytyczne usunąłem bo nie miałem racji

Totalny brak profesjonalizmu. Zawsze powinno sie odpowiedziecshyha pisze:W którym miejscu jest taka informacja? W dziale wysyłki/zwrot i regulaminie brak info...przy płycie którą kupiłem też brak takiej informacji....na maila też mi nie odpisali...to brak profesjonalizmu moim zdaniem...
Kupiłem
http://www.asfaltshop.pl/aphex-twin-sel ... -1750.html
Oferta zmienia się prawie co tydzień, proszę uwierzyć, że dużo klientów kusi się na całe kolekcjed-t-x pisze:Szału nie ma. Po za tym, szczerze wątpię, żeby ktoś się pokusił na całe kolekcje...
Ciebie już znamy. Nie spamuj. Masz już swój wątek sprzedażowy na giełdzie.Hurtownia Winyli pisze:To ja zapraszam tutaj:
Bzdura. Po prostu ściągasz płyty hurtem (jak każdy większy handlarz) i próbujesz je opylać hurtem zamiast w detalu.Hurtownia Winyli pisze:Ponadto, jestesmy jedyną Hurtownią winyli w kraju.
Nie widze w tym żadnej bzdury. Mamy na stanie ponad 14 tysięcy płyt od A do Z dostepnych od ręki na magazynie w Polsce, zaopatrujemy sklepy i osoby prywatne z całej Polski. Jaka w tym bzdura?Wojtek pisze:Bzdura. Po prostu ściągasz płyty hurtem (jak każdy większy handlarz) i próbujesz je opylać hurtem zamiast w detalu.Hurtownia Winyli pisze: Ponadto, jestesmy jedyną Hurtownią winyli w kraju.
Żadna filozofia