Z odpowiedzią nie powinien mieć kłopotu Darek, bo od niego mam wspomnianą płytę Stinga. Ale z kolei Darek mógł nie znać "Pieśni Legionowych", z której płyta Stinga od razu mnie się skojarzyła

Zagladam ale tylko na chwilke. Jaka to plyta Stinga?zoombie pisze: No i chyba ostatnio cóś mniej tu zagląda.
No to mam nadzieję, że przez ten czas wymyśliliście nowe zagadki, bo znów będzie "kto pierwszy ten lepszy".Cracker pisze:Ale zadyma , dawno nikt tu tak nie namieszał.
Pewnie chodzi o "Russians" Stinga i "Pieśni Legionowe" z Piłsudskim na okładce.
Piękny przykład na szkolenia z zakresu skutecznej komunikacjikaZ pisze:Wszyscy myśleli ,że chodzi o stron ę A i B a nie o "przód'" i "tył " okładki...
Totalna zmyłka.zoombie pisze:Widzę, że albo zagadka mało atrakcyjna, albo za trudna.
To podpowiedź nr 1: należy zwrócić uwagę na 2 stronę jednej z płyt Stinga i 1 stronę jednej z polskich płyt.
No tak: jest subtelna różnica pomiędzy stroną płyty, a stroną okładkikaZ pisze:e było takiego młynu chyba od 194 stron zagad
Wszyscy myśleli ,że chodzi o stron ę A i B a nie o "przód'" i "tył " okładki.
Pavlov's Dog "Pampered Menial" wyd.jednoczesnie przez ABC Dunhill i Columbiatollo pisze:Hm... to może jeszcze ja raz.
Pierwszy zespół, który wydał dwa osobne albumy w jednym dniu. Co to za zespół i jakie to płyty?
Dziadek, raczej tollo miał na myśli dwa albumy w dyskografii wydane w jedynym dniu a nie jeden album wydany przez dwie różne wytwórnie.Dziadek pisze:Przegladajac to forum natrafilem na jedna zagadke na ktora nie znalazlem odpowiedzi.
A ze jest przestoj to moze sprobuje zgadnacPavlov's Dog "Pampered Menial" wyd.jednoczesnie przez ABC Dunhill i Columbiatollo pisze:Hm... to może jeszcze ja raz.
Pierwszy zespół, który wydał dwa osobne albumy w jednym dniu. Co to za zespół i jakie to płyty?